Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 17:26

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εχασε την ευκαιρία, 2-2 στο ντέρμπι με Καλλιθέα (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εχασε την ευκαιρία, 2-2 στο ντέρμπι με Καλλιθέα (βίντεο)

Την ευκαιρία να πλησιάσει στον ένα βαθμό την κορυφή του νοτίου ομίλου της Super League 2 έχασε η Καλαμάτα που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Καλλιθέα σε εξ' αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής.

Η μεσσηνιακή ομάδα προηγήθηκε δύο φορές, όμως ισοφαρίστηκε ισάριθμες και έτσι συνεχίζει να ισοβαθμεί με την Αθηναϊκή ομάδα στη 2η θέση και τους 35 βαθμούς και να είναι στο -3 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Το 1-0 έγινε στο 13' με φοβερό σουτ του Κωνσταντινόπουλου έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπά πρώτα στο αριστερό δοκάρι. Η Καλλιθέα ισοφάρισε στο 35' με κοντινή κεφαλιά του Μουνιέ, όμως ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Γιάννης Λουκίνας "χτύπησε" εκ νέου στο 43' και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-1.
Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έφερε ξανά το ματς στα ίσια στο 49' με τον Μουνιέ να εκμεταλλεύεται αμυντική ασυνεννοησία της Καλαμάτας και με συρτό σουτ από κοντά να γράφει το τελικό 2-2.
Στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Μπελά, που είχε πολύ κόσμο στο πλευρό της, πίεσε για ένα τρίτο γκολ και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κόκκορη.
Για το νότιο όμιλο της Super League 2 σήμερα έγιναν άλλα δύο παιχνίδια. Η Ζάκυνθος νίκησε με 2-0 τον Εργοτέλη και η Ρόδος έμεινε στο 0-0 με την Επισκοπή.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της "Ελευθερίας"