Τρίτη, 19 Αύγουστος 2014 21:17

Αρεσε η Κυπαρισσία στη φιλική ήττα 2-1 από Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Στα ίσια έπαιξε τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη η Κυπαρισσία στο σημερινό φιλικό που έληξε με νικητές τους "πράσινους" με σκορ 2-1.


Αν αναλογιστεί κανείς πως αυτό ήταν το πρώτο φιλικό του ΑΟΚ και τη δυναμική του Παναρκαδικού που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, βγαίνει το συμπέρασμα πως η Τριφυλιακή ομάδα τα πήγε μια χαρά και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και την εικόνα της ομάδας του, παρότι αυτή παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες (Λυδιώτης, Ντουγερόγλου, Γ. Παναγόπουλος).
Ο ΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 21' όντας καλύτερος στα πρώτα λεπτά. Σε εκείνο το λεπτό μετά από κόρνερ του Ανδρουτσή ο Γαργαρώνης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 0-1.
Λίγα λεπτά νωρίτερα οι "κυανόλευκοι" είχαν χάσει σημαντική ευκαιρία με τον Παπαγεωργίου.
Ο Παναρκαδικός απάντησε στις ευκαιρίες στο 29' με τον Νάνο να μην μπορεί να κερδίσει τον Μπέλι, όμως στο 38' μετά από κάθετη πάσα του Καδά, ο Νάνος πέρασε και τον Μπέλι και έγραψε το 1-1.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρίες από τους Καδά και Νάνο.
Στο 75' ο Παναρκαδικός έκανε το 2-1 μετά από εκτέλεση φάουλ του Σταθουλόπουλου και κεφαλιά του Βλαχοκυριάκου.
Δέκα λεπτά πριν το φινάλε η Κυπαρισσία έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση με το νεαρό Κωνσταντόπουλο.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης, Μπεντεβής, Δήμος, Αρδάμης, Καδάς, Σοφός, Νάνος, Κυριακόπουλος.
Επαιξαν και οι: Μανέλης, Βλαχοκυριάκος, Γ. Λαγός, Σ. Λαγός, Σταθουλόπουλος, Αρώνης, Μπίσιας και Πετρόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλι, Ανδρουτσής, Μαργαρώνης, Γαργαρώνης, Μπακόπουλος, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Μιτρόφ, Μανδραπήλιας, Γιοβάνοφ, Χ. Παπαγεωργίου.
Επαιξαν και οι Κωνσταντόπουλος, Β. Παπαγεωργίου, Κυριακούλης, Αθανασόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Αρβανίτης και Φ. Παναγόπουλος.