Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 18:38

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 3-5: Διπλό με εντυπωσιακό σκορ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 3-5: Διπλό με εντυπωσιακό σκορ (φωτό)

Αναμέτρηση αγγλικού πρωταθλήματος θύμισε αυτή που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο “Πέτρος Γεωργανάς”, όπου η Α.Ε. Αβίας επικράτησε με 5-3 της Σπερχογείας.

Το σκορ άνοιξε στο 39’ ο Δ. Τσουλάκος και 5 λεπτά μετά ο Δ. Κορμπής πέτυχε το 0-2. Στο 47’ ο Σώκαλης δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (σε ανατροπή του Γουδέλη). Μέσα σε δύο λεπτά 56’, 57’ ο Κ. Κορμπής “έγραψε” το 1-4.
Στο 63’ ο Μπουρίκας μείωσε προσωρινά το σκορ σε 2-4. Στο 82′ ο Π. Καρδάσης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-5. Το τελικό 3-5 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ντάβος (το είχε κερδίσει ο ίδιος).

Στο 60’ ο Γουδέλης με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να σκοράρει βλέποντας εκτός εστίας τον Γιαννέα, όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κουρτέσης με βοηθούς διαιτητές τις Στ. Τσαούση και Δ. Ρηγοπούλου.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Κ. Κακαλέτρης, Τζεφερεμιναίος (91’ Kαστόρας), Α. Κακαλέτρης, Σπύρος, Λένα, Δημητρίου (63’ Μάτσι), Μπουρίκας, Μαραβέλας, Π. Κακαλέτρης (46’ Σώκαλης), Γουδέλης, Ντάβος.
ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Γιαννέας, Ξυνός, Γεωργίκος, Γ. Καρδάσης, Τζανετέας, Ε. Τσουλάκος, Κ. Κορμπής, Δ. Μητσέας (65’ Χ. Μητσέας), Δ. Τσουλάκος (46’ Λυκουρέζος), Δ. Κορμπής (46’ Μαλίκι), Π. Καρδάσης.