Τετάρτη, 20 Αύγουστος 2014 22:24

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στα πέναλτι η ΑΕ Μάνης απέκλεισε το Πεταλίδι!

Γράφτηκε από τον

Στη διαδικασία των πέναλτι η Α.Ε. Μάνης ήταν πιο εύστοχη και επικράτησε 4-3 του Απόλλωνα Πεταλιδίου σήμερα στο γήπεδο της Πλάτσας και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.


Το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια τελείωσε ισόπαλο με σκορ 1-1, με τέρματα που σημείωσαν στο 44' ο Α. Χρονόπουλος με σουτ ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Κορμπή και στο 73' ο Σαραντέας με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Μανωλέα. Στην κανονικά διάρκεια είχαμε και τρία δοκάρια. Για τους γηπεδούχους ο Σαραντέας με ισάριθμα σουτ στο 76' και στο 85' έστειλε την μπάλα αντίστοιχα στο οριζόντιο και στο κάθετο δοκάρι. Η ομάδα του Πεταλιδίου είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Κορμπή.
Το αποτέλεσμα έμεινε έτσι και στην παράταση και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο τερματοφύλακας της Μάνης Καρατζούλιας με δύο αποκρούσεις βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να πάρει την πρόκριση.

Τα πέναλτι

Τα γκολ για τη γηπεδούχο ομάδα πέτυχαν κατά σειρά οι Μανωλέας, Σούλα, Σαραντέας
Χριστοδουλέας και δεν σκόραρε στο 3ο ο Κούμε (απέκρουσε ο τερματοφύλακας)
Τα γκολ για τον Απόλλωνα έβαλαν κατά σειρά οι Παναγόπουλος, Πετρόπουλος, Ξαρχάκος, ενώ δεν σκόραραν στο 1ο ο Κορμπής και στο 4ο ο Α. Χρονόπουλος (απέκρουσε και τα 2 ο τερματοφύλακας).
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γκούμας, Ι. Γιαννέτσος, Τσουλάκος.
ΜΑΝΗ: Καρατζούλιας, Πουλάκος, Ξεροβάσιλας, Β. Καμπανάρος, Αρ. Καμπανάρος,
Κούμε Ν. Μεϊμετέας (49' Σούλα), Χριστοδουλέας, Ι. Μεϊμετέας (95' Κ. Μεϊμετέας), Σαραντέας, Μανωλέας.
ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Αγγελόπουλος, Πανταζόπουλος, Δαμήλος, Πετρόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κοστόβ, Κορμπής, Ε. Χρονόπουλος, Ξαρχάκος, Α. Χρονόπουλος, Ζέρβας (46' Παναγόπουλος).
• Η Α.Ε. Μάνης στη β' φάση θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Κυπαρισσία. Το πρώτο παιχνίδι είναι την προσεχή Κυριακή 24 του μήνα στις 6 το απόγευμα στην Κυπαρισσία.