Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 15:41

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΕ ΑΒΙΑΣ 7-2: Με εντυπωσιακή νίκη έκλεισε τη χρονιά

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΕ ΑΒΙΑΣ 7-2: Με εντυπωσιακή νίκη έκλεισε τη χρονιά

Νικηφόρα έκλεισε η σεζόν για τον Πάμισο σε ότι αφορά τα επίσημα ματς στον 1ο όμιλο της Α’ τοπικής, καθώς την Κυριακή το απόγευμα επιβλήθηκε με 7-2 της ΑΕ Αβίας στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν το ένα από τα δύο εισιτήρια για τα πλέι οφ ανόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα διεκδικήσουν μέσα από αγώνες μπαράζ την παραμονή τους στην κατηγορία, σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Αβίας πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Π. Καρδάση, μόλις στο 6ό λεπτό. Η απάντηση ήρθε 3 λεπτά μετά με τον Γαλανόπουλο να “γράφει” το 1-1 και στο 11’ ο Λυμπερόπουλος να βάζει μπροστά στο σκορ τους Νησιώτες κάνοντας το 2-1. Στο 22’ ο Δ. Τσουλάκος ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Μέσα σε 10 λεπτά, οι Φιλόπουλος (35’) και Δεμπεγιώτης (45’) έβαλαν μπροστά τον Πάμισο κάνοντας το σκορ 4-2. Στο δεύτερο μέρος οι Αριστομενόπουλος (50’), Υμεράσι (59’) και Μπορχάν (61’) έκαναν το 7-2.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ηλ. Σκόρδος με βοηθούς διαιτητές τον Γ. Μιχαλόπουλο και την Στ. Τσαούση.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Λίβας, Φιλόπουλος (59’ Νινιός), Κατσιβαρδέας, Λυμπερόπουλος, Χαραλαμπόπουλος (46’ Αριστομενόπουλος), Τιμπλαλέξης, Ντίσα (23’ λ.τρ. Μπόρχαν), Δεμπεγιώτης (55’ Βλάχος), Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος (55’ Υμεράσι), Δήμος.
ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Γιαννέας, Ξυνός, Μαλίκι (67’ Παπαδέας), Λυκουρέζος (67’ Χ. Μητσέας), Τζανετέας, Ε. Τσουλάκος, Κ. Κορμπής, Δ. Μητσέας, Δ. Τσουλάκος, Δ. Κορμπής, Π. Καρδάσης.