Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 16:46

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 6-0: Πρώτος στον όμιλο με άνετη νίκη

Γράφτηκε από τον

Mε επιβλητική σε σκορ νίκη ολοκλήρωσε τους επίσημους αγώνες του στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Α’ τοπικής ο Πανθουριακός, επικρατώντας στο γήπεδο Ασπροχώματος της Ομόνοιας με 6-0.

Σε επιθετικό μονόλογο για την ομάδα της Θουρίας εξελίχθηκε ο αγώνας, αφού εκτός από τα 6 γκολ, οι παίκτες της είχαν και άλλες ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Με αυτή τη νίκη, αλλά και σε συνδυασμό με την ήττα της Μάνης στην έδρα της, από τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ο Πανθουριακός βρέθηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου.
Η Ομόνοια, προσπάθησε να κάνει καλή εμφάνιση και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι και έφτασαν εύκολα στην άνετη νίκη.
Στο 9’ ο Βασιλόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ και στο 44’ μετά από κόρνερ του Κουρούπη, ο Οδεμισιώτης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 47’ ο Κουρούπης εκτέλεσε φάουλ οι αμυντικοί προσπάθησαν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους, όμως την έστειλαν πάνω στο Ζαραφέτα, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστία του Σταυριανού και “έγραψε” το 3-0. Στο 52’ ο Τσουλάκος έκανε τη σέντρα και ο Κουρούπης που κινήθηκε στο β’ δοκάρι με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 4-0. Στο 60’ ο Γεωργιόπουλος με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σταυριανού και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 71’ ο Αρβανίτης βρήκε χώρο από την γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 6-0.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Κουρούπης (29’ κεφαλιά, 32’ συρτό σουτ, 56’ συρτό σουτ), Ζαραφέτας (43’ φάουλ), Πέππας (70’ σουτ, 82’ σουτ) και Μπαστακός (87’ φάουλ).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη και Ρουμελιώτη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Καλογερόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μπαστακός, Βασιλόπουλος, Οδεμισιώτης, Ζαραφέτας (58’ Πέππας), Ζαχαρόπουλος (58’ Γεωργιόπουλος), Τσουλάκος (61’ Αρβανίτης), Σαραντόπουλος (61’ Σπυρόπουλος), Κουρούπης (61’ Φαββατάς).
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταυριανός (54’ Μέτσος), Κοστρίβας, Μπούνας, Γαβράς (23’ λ.τρ. Μπαρσελό), Μπαζάνης, Μπάλας, Τάφα, Διονυσόπουλος, Μάλαμας, Μιχελής (66’ Τσίγκας), Καρνούσκος (53’ Τζανετάκος).