Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 17:15

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-1: Τρίποντο με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-1: Τρίποντο με ανατροπή

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Εθνικός Μελιγαλά, που το Σάββατο επικράτησε στην έδρα του της Σπερχογείας με 3-1.

Η ομάδα του Μελιγαλά πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα με ανατροπή στο σκορ, αφού η αντίπαλος του κατάφερε με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο παιχνίδι να προηγηθεί. Κατάφερε όμως σε διάστημα 4 λεπτών να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και να προηγηθεί 2-1. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε σχεδόν 15 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.
Στο 10’ από πάσα του Ντάβου, ο Π. Κακαλέτησης με σουτ έβαλε προσωρινά μπροστά στο σκορ τους “ταύρους” κάνοντας το 0-1. Στο 33’ ο Τσίκας με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια πετυχαίνοντας το 1-1. Στο 37’ ο Σαραντόπουλος με σουτ από τη μικρή περιοχή έδωσε το προβάδισμα στον Εθνικό. Στο 77’ πάσα του Κανελλόπουλου στον Πουλάκο, αυτός ήταν με πλάτη στην εστία γύρισε και με σουτ στην απέναντι γωνία “έγραψε” το τελικό 3-1.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο, Μπασιλάρη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Παπανικολός (81’ Δέλλης), Διακουμάκος (77’ Ζύλφο), Αναστασίου, Ξυδιάς (77’ Αλεξανδρόπουλος), Μακρής, Γρ. Παπαγεωργίου, Τσίκας (81’ Βλαχόπουλος), Ράπτης, Πουλάκος, Σαραντόπουλος, Κανελλόπουλος.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Κ. Κακαλέτρης, Τσιάκας (46’ Μαραβέλας), Αθ. Κακαλέτρης (79’ Καστόρας), Σπύρος, Τζεφερεμιναίος, Μάτσι, Μπουρίκας, Σώκαλης, Π. Κακαλέτρης, Γουδέλης (85’ Αλάμαρας), Ντάβος.