Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 11:35

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Βγαίνει σήμερα το ζευγάρι του τελικού

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Βγαίνει σήμερα το ζευγάρι του τελικού

 

Σήμερα θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του φετινού τελικού του Κυπέλλου Μεσσηνίας μιας και θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί σε Κάμπο και Αγιο Νικόλαο Μεσσήνης.

Μάλιστα μετά τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς η υπόθεση πρόκριση είναι ανοικτή και στα δύο ζευγάρια.
Στο γήπεδο του Κάμπου η Α.Ε. Μάνης θα υποδεχθεί τον Πάμισο, μια εβδομάδα μετά την ισοπαλία 1-1 που έφεραν στη Μεσσήνη. Οι γηπεδούχοι έχουν ελαφρύ προβάδισμα χάρις στο εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν, όμως τα πάντα είναι ανοικτά και οι ισορροπίες είναι λεπτές.
Οι Μανιάτες προέρχονται από την πρώτη ήττα που γνώρισαν στο γήπεδο τους φέτος από τον Ολυμπιακό Ανάληψης με 2-1, μια ήττα όμως που δεν τους στοίχισε μιας και είχαν πάρει ήδη το εισιτήριο για τα πλέι οφ της Α’ τοπικής.
Το δέλεαρ όμως της συμμετοχής σε έναν τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά στη ιστορία τους είναι μεγάλο και γι’ αυτό θα τα δώσουν όλα για να πάρουν σήμερα την πρόκριση, έχοντας τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό τους.
Ο Πάμισος από την άλλη ξέσπασε στην Αβία, την οποία συνέτριψε με 7-2, όμως έμεινε εκτός πλέι οφ και το κύπελλο είναι η μόνη του διέξοδος ώστε να μην θεωρηθεί αποτυχημένη η φετινή σεζόν.
Οι Νησιώτες έχουν το... μέταλλο και την ομάδα να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα στον Κάμπο και θα επιδιώξουν να γυρίσουν με το εισιτήριο της πρόκρισης στη Μεσσήνη.
Στον Αγιο Νικόλαο Μεσσήνης ο ανεβασμένος Ολυμπιακός Ανάληψης θα φιλοξενήσει τον Πανθουριακό. Η ομάδα της Θουρίας είχε επικρατήσει με 1-0 στον πρώτο αγώνα και είναι το φαβορί για να περάσει στον τελικό.
Οι γηπεδούχοι όμως με τη ψυχολογία υπέρ τους μετά και το διπλό επί της Μάνης θα παίξουν με πάθος για να κάνουν την σούπερ έκπληξη και να προκριθούν στον τελικό, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα.
Από την μεριά του ο Πανθουριακός που μπαίνει ως πρώτος στα πλει οφ της Α’ τοπικής, θέλει να υπερασπιστεί τη νίκη του με 1-0 και με νέα νίκη να βρεθεί στον μεγάλο τελικό, μιας και η ομάδα χτίστηκε φέτος ώστε να κάνει το... νταμπλ στη Μεσσηνία!

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Α.Ε. Μάνης – Πάμισος
Γήπεδο Κάμπου, 3 μ.μ.
Γκούμας, Μπαρδής, Καραμπέτσος
Ολυμπιακός Ανάληψης – Πανθουριακός
Γήπεδο Αγίου Νικολάου Μεσσήνης, 3 μ.μ.
Πλακογιάννης, Η. Μπουρίκας, Κουρτέσης