Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2022 12:12

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: “Δεν θα είμαστε ο φτωχός συγγενής στα πλέι οφ”, τονίζει ο Δ. Λίτσας

Γράφτηκε από τον

Αποφασισμένος να... πουλήσει ακριβά το τομάρι του είναι ο Τέλλος Αγρας στα πλέι οφ της Α’ τοπικής που ξεκινούν την Κυριακή.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων που έκανε την υπέρβαση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κατακτώντας την 2η θέση στο 2ο όμιλο, υποδέχεται τον Πανθουριακό και θέλει να μπει με το δεξί στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Με απουσίες, αλλά και πολύ κόσμο

Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν για τους “ερυθρόλευκους” με σημαντικότερο αυτό του τιμωρημένου Αλεβίζου που θα λείψει από την άμυνα.
Ακόμη τραυματίες είναι οι Τ. Τσόπελας, Μπολούν, Καραχάλιος, Μπακάκης, ο Λαμπίρης απέχει το τελευταίο διάστημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ μακροχρόνια απόντες είναι οι Δημόπουλος και Καραχούντρης.
Παρόλα αυτά η ομάδα των Γαργαλιάνων με τον κόσμο στο πλευρό της θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον Πανθουριακό, με όπλο την παραδοσιακά δυνατή της έδρα.
“Θα έχουμε σημαντικές απουσίες, αλλά δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Εχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά και θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να ξεκινήσουμε με το δεξί τα πλέι οφ”, τονίζει ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Λίτσας που αναφερόμενος συνολικά στα πλέι οφ πρόσθεσε: “Η διοίκηση προχώρησε σε τρεις μεταγραφές (σ.σ. Μπάρκας, Διονυσόπουλος, Κυριακόπουλος) για να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί, τρεις μεταγραφές που ήταν στο ίδιο πλάνο που ξεκινήσαμε τη χρονιά με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας.
Μέχρι και ο Κυριακόπουλος είναι κατά το ήμισυ Γαργαλιανιώτης!
Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες απαιτήσεις των έξι αγώνων. Μπορεί η ομάδα μας να φαντάζει το αουτσάιντερ, αλλά υποσχόμαστε στο φίλαθλο κόσμο πως δεν θα είμαστε ο φτωχός συγγενής των πλέι οφ”.

Συγχαρητήρια σε παίκτες, κόσμο και Καλό Νερό

Ο 41χρονος προπονητής πιστεύει πως και οι τρεις ομάδες (Κυπαρισσία, Πανθουριακός, Μάνη) που θα αντιμετωπίσει είναι πολύ δυνατές, όμως “η Κυπαρισσία θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά αυτό μένει να το αποδείξει και στο γήπεδο”.
Ο Δημήτρης Λίτσας μίλησε στην “Ε” και για συνολικά τη φετινή χρονιά, μοιράζοντας συγχαρητήρια στο Καλό Νερό και τον κ. Παναγόπουλο “για το ευ αγωνίζεσθε που παρουσίασε σε όλα τα παιχνίδια. Είναι κάτι αξιοζήλευτο και τέτοιες συμπεριφορές προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”.
Ακόμη για την ομάδα του επεσήμανε “συγχαρητήρια στους παίκτες μου που αντεπεξήλθαν στο στόχο που είχαμε θέσει οι ίδιοι, πέρα από τον αρχικό που ήταν η παραμονή. Πιστέψαμε πως μπορούμε το κάτι παραπάνω και το πετύχαμε με το σπαθί μας.
Θέλω τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας. Ειδικά στους αγώνες των πλέι οφ τον έχουμε ανάγκη και ξέρουμε πως θα τον έχουμε δίπλα μας”.