Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 15:53

ΕΠΣΜ: Συνάντηση για το πρωτάθλημα Κ 15

Γράφτηκε από τον

Πρωτάθλημα Κ 15 θα διοργανώσει η ΕΠΣ Μεσσηνίας και στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Ενωσιακό Κέντρο συνάντηση με τους προπονητές των ακαδημιών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, ενώ από την Ενωση συμμετείχε και ο Πέτρος Αλάμαρας, που είναι εκ των υπευθύνων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, αλλά και ο ενωσιακός προπονητής Θανάσης Τσούκλερης.

Από τις ομάδες παραβρέθηκαν οι προπονητές Γιάννης Ζαπρόπουλος (ΑΕΠ Αρις), Νίκος Μανιατέας (Αναγέννηση Παραλίας), Πέτρος Δημόπουλος (Δαναός), Αντώνης Τσουκαλάς (Απόλλων Πεταλιδίου), Νίκος Κακαλέτρης (ΑΟ Πατίστα) και Φραγκίσκος Κεράνης (Π.Σ. “Η Καλαμάτα”).
Εγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα πρωταθλήματα στις αναπτυξιακές ηλικίες και πως αυτά θα βοηθήσουν και τις μικτές Μεσσηνίας.
Σύντομα αναμένεται να γνωστοποιηθεί και η προκήρυξη του πρωταθλήματος που θα διοργανώσει η ΕΠΣΜ, ενώ συζητήθηκε να διεξαχθούν και πρωταθλήματα ίσως με τη μορφή τουρνουά σε μικρότερες ηλικίες Κ10, Κ12. Επίσης στη συζήτηση ακούστηκαν και απόψεις σχετικά με το άνοιγμα προς τα κορίτσια, ώστε να διεξάγονται πρωταθλήματα σε μικρές ηλικίες.