Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 16:50

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-3: Διπλό με ανατροπή στο "κάστρο" των Γαργαλιάνων (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Ενα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι έγινε χθες στους Γαργαλιάνους μεταξύ του Τέλλου Αγρα και του Πανθουριακού για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Α’ τοπικής...

Η ομάδα της Θουρίας ήταν αυτή που χαμογέλασε λίγο πριν το φινάλε με γκολ του Τσουλάκου και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 απέναντι στον αξιόμαχο 3-2.
Ετσι το συγκρότημα του Τάκη Σακελλαρόπουλου μπήκε με το δεξί στα πλέι οφ, περνώντας νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα. Μία έδρα στην οποία ο Τέλλος Αγρας είχε να ηττηθεί πάνω από δύο χρόνια!
Από την άλλη ο Αγρας που είχε στο πλευρό του 400 και πλέον φιλάθλους, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και το πάλεψε μέχρι το φινάλε παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε.

Προηγήθηκε με Βελλησάρη

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 5’...

Ο Μερκούρης εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Διονυσόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι... Ομως η φάση δεν είχε τελειώσει με τον νεαρό Βελλησάρη να βρίσκει δίχτυα από κοντά με πλασέ, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική!
Οι φιλοξενούμενοι δεν αποδιοργανώθηκαν από αυτό το γκολ, πήραν τα ηνία στο ματς και έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 12’ με τον Ζαραφέτα να μην νικά στο τετ α τετ τον Κυριακόπουλο.

Το γύρισε με Ζαραφέτα
μέσα σε 8 λεπτά

Στο 18’ είχαμε την ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Ζαραφέτά μετά από συρτή σέντρα του Τσουλάκου από αριστερά (1-1).

Ο Πανθουριακός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 25’ έκανε το 1-2 με σκαστή κεφαλιά του εξαιρετικού χθες Ζαραφέτα μετά από σέντρα του Κουρούπη.
Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα μπήκε εκ νέου δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Αναστασόπουλο και Τάσο Τσόπελα να έρχονται από τον πάγκο και να δίνουν πνοή στους “ερυθρόλευκους”.

Ισοφάριση με Μπάρκα στο 53’

Μάλιστα στο 53’ ο Μπάρκας με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2.
Το παιχνίδι στη συνέχεια δεν είχε γρήγορο ρυθμό, με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.
Στο 65’ ο Αγρας απείλησε όταν μετά από γέμισμα του Μερκούρη ο Λυμπερόπουλος από επίκαιρη θέση δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και οι αμυντικοί απομάκρυναν.
Το ματς έφτασε στο τελευταίο δεκάλεπτο δίχως ιδιαίτερες συγκινήσεις και λίγο πριν το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι χαμογέλασαν...

Στο 87’ ο Αναστασόπουλος έκανε λάθος κοντρόλ, ο Τσουλάκος έδωσε στον Σαραντόπουλο ο οποίος του επέστρεψε την μπάλα και ο Τσουλακος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-3.
Ο Τέλλος Αγρας έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 92’ όταν μετά από γέμισμα του Γεωργακόπουλου ο Αναστασόπουλος έπιασε το ανάποδο ψαλίδι, όμως ο Κόκκαλης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Μπαρδή και Τσοπανάκη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κυριακόπουλος, Λακριντής, Θ. Τσόπελας, Βελλησάρης, Γεωργόπουλος (70’ λ.τρ. Γεωργακόπουλος), Ηλιόπουλος (46’ Αναστασόπουλος), Μερκούρης, Χρόνης (46’ Τ. Τσόπελας), Μπάρκας, Λυμπερόπουλος, Διονυσόπουλος.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Σταματελόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μπαστακός, Βασιλόπουλος, Πέππας, Ζαραφέτας, Ζαχαρόπουλος, Τσουλάκος (87’ Οδεμισιώτης), Σαραντόπουλος (92’ Σπυρόπουλος), Κουρούπης (91’ Αρβανίτης).

Α' ΤΟΠΙΚΗ ΠΛΕΪ ΟΦ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(1η αγωνιστική)
Τέλλος Αγρας - Πανθουριακός 2-3
Α.Ε. Μάνης - Κυπαρισσία 1-2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 20 Μαρτίου)
Πανθουριακός - Α.Ε. Μάνης
Κυπαρισσία - Τέλλος Αγρας