Σάββατο, 19 Μάρτιος 2022 10:24

Α’ ΤΟΠΙΚΗ – ΠΛΕΪ ΟΦ: Μονομαχίες σε Μικρομάνη και Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Συνέχεια των αγώνων στα πλέι οφ της Α’ τοπικής σήμερα με τη δράση να μεταφέρεται σε Μικρομάνη και Κυπαρισσία.

Ο Πανθουριακός υποδέχεται στο γήπεδο της Μικρομάνης την Α.Ε. Μάνης, ενώ στην Κυπαρισσία ο τοπικός ΑΟΚ παίζει με τον Τέλλο Αγρα.
Μετά την πρώτη αγωνιστική Κυπαρισσία και Πανθουριακός έχουν πάρει... κεφάλι στη βαθμολογία έχοντας από 3 βαθμούς, ενώ η Μάνη με τον Τέλλο Αγρα δεν έχουν βαθμό.
Ο Πανθουριακός μετά το διπλό στους Γαργαλιάνους επί του Τέλλου Αγρα θα αναζητήσει το τρίποντο απέναντι στη Μάνη για να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία και δίχως βαθμολογική απώλεια στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την Κυπαρισσία.
Βέβαια φέτος η Θουρία έχει δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες από τη Μάνη, με τον Τάκη Σακελλαρόπουλο και τους παίκτες του να αντιλαμβάνονται πως ο αγώνας μόνο εύκολος δεν θα είναι.
Η Μάνη από τη πλευρά της παρότι το πάλεψε έχασε στην έδρα της από την Κυπαρισσία και θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα στη Μικρομάνη, προκειμένου να μη απολέσει τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρωτιάς.
Οδηγός της θα είναι τα δύο ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στα οποία έφυγε νικήτρια κόντρα στον Πανθουριακό.
Στο άλλο ματς η Κυπαρισσία είναι το φαβορί απέναντι στον Τέλλο Αγρα και μπροστά στον κόσμο της θα κοιτάξει να κάνει το “2 στα 2”.
Ο ΑΟΚ έχει τρία σερί ματς στο γήπεδο του και στόχος του είναι να τα εκμεταλλευτεί, με πρώτο το σημερινό απέναντι στον Αγρα που θέλει πάντως προσοχή.
Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα γι’ αυτή από τη νίκη στο σημερινό ματς.
Στον αντίποδα ο Τέλλος Αγρας αν και “λαβωμένος” το πάλεψε κόντρα στον Πανθουριακό και έχασε στο φινάλε, όμως σήμερα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο στην έδρα της ισχυρής Κυπαρισσίας.
Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα θα πάει δίχως άγχος στην Κυπαρισσία για το Τριφυλιακό ντέρμπι μια και μόνο η συμμετοχή της στα πλέι οφ συνιστά επιτυχία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τα δώσει όλα για να πάρει αποτέλεσμα.
Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών (για τον Αγρα θα λείψει και ο τιμωρημένος Αλεβίζος) και μένει να φανεί πόσες απουσίες θα μετρήσουν στον σημερινό αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητες:

2η αγωνιστική

Σάββατο 19/3

Πανθουριακός – Α.Ε. Μάνης
Γήπεδο Μικρομάνης, 3.30 μ.μ.
Καυκάς, Καραμπέτσος, Αθανασοπούλου
Κυπαρισσία – Τέλλος Αγρας
Γήπεδο Κυπαρισσίας, 3.30 μ.μ.
Ρέκκας, Η. Μπουρίκας, Γεωργαντάς