Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 15:29

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1-0: Με Ηλιόπουλο σφράγισε την τιμητική 3η θέση

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1-0: Με Ηλιόπουλο σφράγισε την τιμητική 3η θέση

Με γκολ του πρώτου του σκόρερ Κώστα Ηλιόπουλου, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε χθες στο Μελιγαλά και τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 1-0 και τον έβγαλε νοκ - άουτ από τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Ο ΑΟΔ, που έχει τελειώσει εδώ και καιρό με την υπόθεση παραμονή, με τη χθεσινή νίκη εξασφάλισε και μαθηματικά την τιμητική 3η θέση, που είναι η καλύτερη στην ιστορία του και έχει κάποιες πιθανότητες και για τη δεύτερη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Οπως και να 'χει, ο ΑΟΔ κάνει φέτος εξαιρετικό πρωτάθλημα, παρότι αγωνίζεται και προπονείται μακριά από το Διαβολίτσι. Ο Μάρκος Στεφανίδης έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που σε κάθε παιχνίδι στοχεύει στη νίκη. Το ίδιο έκανε και χθες απέναντι σ' έναν αντίπαλο, που ήθελε μόνο νίκη για να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Παναχαϊκή. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 10ο λεπτό από ωραία ενέργεια και πάσα του Μουλιάτου, ο Ηλιόπουλος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 30' σε γύρισμα του Πιτσιλή, ο Μουλιάτος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Στο β' ημίχρονο η ομάδα της Λευκάδας ανέβασε στροφές, αφού ήθελε μόνο νίκη και απείλησε στο 57' με σουτ του Κολοβού που πέρασε άουτ και στο 59' με σουτ του Νικλητσιώτη, που έδιωξε δύσκολα ο Καπατσώρης. σε κόρνερ. Στο 73' ο Μιχαλόπουλος μπήκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ μπλόκαρε ο Μπλατσιώτης και δύο λεπτά αργότερα ο Ηλιόπουλος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Ετσι το 1-0 ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Πιτσιλής, Βέλλης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Στραβάκος, Θώδης, Δημητρίου (80' Καρύδης), Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης, Μουλιάτος (65' Μιχαλόπουλος).
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Μπλατσιώτης, Πανταζής (56' Κολοβός), Ντόσης, Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης (69' Τσιότρας), Τόσκα, Γκέσι, Ταΐρης (62' Αζούδης), Πετσίτης (56' Περιστέρης), Νικλητσιώτης, Σιμόνι.