Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2022 10:30

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Εντός έδρας σήμερα με Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον

Το πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων και νέων συνεχίζεται σήμερα με την ΕΠΣ Μεσσηνίας να αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΕΠΣ Ζακύνθου.

Τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του νομού μας θα κοντραριστούν με την ΕΠΣ Ζακύνθου, σε εξ’ αναβολής αγώνες της 3ης αγωνιστικής.
Και τα δύο παιχνίδια των μικτών ομάδων θα διεξαχθούν στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, με το παιχνίδι της Κ15 να ξεκινά στις 11.30 το πρωί και αυτό της Κ17 στις 13.30 το μεσημέρι.
Η Κ15 της Μεσσηνίας έχει απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ η Κ17 είναι αήττητη με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
Ο προπονητής των μικτών ομάδων Θανάσης Τσούκλερης προχώρησε χθες στις κλήσεις 20 ποδοσφαιριστών για κάθε μια από τις δύο ομάδες.
Η αποστολή των παίδων (Κ15) είναι η εξής: Π. Βαρελάς, Σ. Βαρελάς, Τσαούσης, Χότζα, Γκίζας (Καλαμάτα), Κατσικέας, Κωστέας (Αίαντας),
Σεντεμέντες (Απόλλωνας Καλαμάτας), Κυριακόπουλος, Κατράνης, Ντερβίσι (Πράσινα Πουλιά), Ρουσσέας (Παναθηναϊκός Καλαμάτας),
Βάγγαλης, Γεωργουλέας, Κωνσταντόπουλος (Δαναός),
Κάστορας (Σπερχογεία), Μίτζηρας (Μεθώνη), Ντελής (Ολυμπιακός Διαβολιτσίου), Τζάννες (ΑΠΣ Αρις), Καούνης (Ερμής Καλαμάτας).
Η αποστολή των νέων (Κ17) είναι η εξής:
Παπαγεωργακόπουλος, Δημητρίου, Σαούτης, Ρούπας (Καλαμάτα), Σταθόπουλος (Εράνη), Καπράλος (Ηρακλής Καλαμάτας),
Μπούνας, Κουρετζής, Καραϊσκος (Απόλλωνας Καλαμάτας), Αναστασόπουλος (Αίαντας), Τσέλιος, Τσάνε (Μεθώνη), Κράκουλι (ΠΑΣ Ράχη), Ντάκουρης (Δαναός), Φαββατάς, Δημόπουλος (Πανθουριακός), Βράπη (Ερμής Καλαμάτας), Χριστόπουλος, Σπυρόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Ράλλης (Καλλιθέα).
Τους αγώνες θα σφυρίξει ο Σταυρόπουλος (Ηλείας), με βοηθούς τους Λιάπη και Τσερφολιά από τον ίδιο σύνδεσμο.