Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2022 17:54

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Προσωρινός πρόεδρος ο Κώστας Τριαντόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ο Κώστας Τριαντόπουλος ανέλαβε πρόεδρος στην ΑΕΚ Καλαμάτας μέχρι τη λήξη της σεζόν, μετά την παραίτηση του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Η καλαματιανή ομάδα με ανακοίνωση της έκανε γνωστή τη διοικητική αλλαγή, ενώ ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος πρόεδρο κ. Ασημακόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το ΔΣ της ΑΕΚ Καλαμάτας ευχαριστεί από καρδιάς τον Γιώργο Ασημακόπουλο που υπηρέτησε με επιτυχία και μεράκι από την θέση του προέδρου, τα καθήκοντά του και συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας!
Ως εκ τούτου, και μετά την παραίτησή του, το ΔΣ της ΑΕΚ Καλαμάτας ορίζει ως προσωρινό πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Τριαντόπουλο για το μικρό αυτό χρονικό διάστημα έως την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, μέσα στο οποίο, όλα τα μέλη του συμβουλίου μαζί, (και μέχρι να πραγματοποιηθούν οι νέες διαδικασίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ που θα κάνει τον μελλοντικό σχεδιασμό) θα διευθετήσουν και τις τελευταίες εκκρεμότητες, για να κλείσει και ουσιαστικά αυτή η χρονιά που βρίσκει την ΑΕΚ Καλαμάτας να επιστρέφει στην Α’ τοπική μετά από 42 χρόνια!!”.
Η ΑΕΚ Καλαμάτας βρίσκεται στην 4η θέση της Α1 τοπικής και ενώ απομένει η τελευταία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.
Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ τοπική μετά την αναδιάρθρωση που προχώρησε πριν δύο εβδομάδες η ΕΠΣ Μεσσηνίας, μιας και ανεβαίνουν απευθείας οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Στην τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Σωτήρη Μπουραντώνη υποδέχεται το Σάββατο τον πρωταθλητή Αστέρα Αρφαρών.