Τετάρτη, 23 Μάρτιος 2022 23:55

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Διαμαρτυρία Αγγελόπουλου σε ΕΠΣΜ για την υπόθεση Αλεβίζου

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Διαμαρτυρία Αγγελόπουλου σε ΕΠΣΜ για την υπόθεση Αλεβίζου

Σε ανακοίνωση διαμαρτυρία προχώρησε ο πρόεδρος του Τέλλου Αγρα Παναγιώτης Αγγελόπουλος προς την ΕΠΣΜ για την πορεία της ένστασης σχετικά με την τιμωρία του ποδοσφαιριστή Βασίλη Αλεβίζου (αρχικά τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές).

Ο κ. Αγγελόπουλος απευθύνεται στον γενικό γραμματέα της Ενωσης Παναγιώτη Καλκαβούρα και τον πρόεδρο Βασίλη Σπηλιώτη και περιμένει απαντήσεις σχετικά με τις ενέργειες που έκαναν στην υπόθεση αυτή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Αγγελόπουλος:
"Ως πρόεδρος του σωματείου Α.Ο. Τέλλος Αγρας Γαργαλιάνων, αισθάνομαι την ανάγκη να προβώ στη παρακάτω ενημέρωση - διαμαρτυρία προς την ΕΠΣΜ. Σχετικά με την ένσταση, για μείωση της ποινής του ποδοσφαιριστή μας Αλεβίζου Βασίλη, που πραγματοποιήθηκε στο δικηγορικό γραφείο του κυρίου Καλκαβούρα Παναγιώτη (μέλος της ΕΠΣΜ), στις 4/3/2022 και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία απάντηση για την εκδίκαση της υπόθεσης από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Καλκαβούρα και το πρόεδρο κύριο Σπηλιώτη Βασίλη, εάν πραγματικά η ένσταση κατατέθηκε και τι γίνεται με την εξέλιξη της και αυτό γιατί ενώ από την προηγούμενη Τετάρτη 16/3 θα έπρεπε να έχουμε απάντηση, ο κύριος Καλκαβούρας μας διαβεβαίωνε ότι θα βγει απόφαση σήμερα και μετά λύπης μου, δεν απαντά στο τηλέφωνο, σε κανέναν από τη διοίκηση.
Υ.Γ. Προσωπικά δεν έχω με κανέναν, αλλά υπηρετώ μια ομάδα με ιστορία και έχω υποχρέωση να ενημερώνω τους πολυάριθμους φιλάθλους της, το Δ.Σ. το οποίο συνεργάζομαι, τους πρώην παράγοντες που υπηρέτησαν την ομάδα και τους πολλούς χορηγούς που βοηθούν αδιάκοπα την ομάδα μας!!!”.