Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 19:11

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-0: Χαμένοι και οι δύο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-0: Χαμένοι και οι δύο (φωτό)

Δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, μεταξύ του Τέλλου Αγρα και της Μάνης...

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο, μιας και ο Πανθουριακός, με την Κυπαρισσία έχουν αποσπαστεί στη βαθμολογία.
Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στα πλέι οφ για τους “ερυθρόλευκους”, ενώ για το συγκρότημα του Τάκη Δρούγα αυτή ήταν η δεύτερη σερί “λευκή” ισοπαλία.

Ευκαιρίες στο ξεκίνημα για Αγρα

Οι γηπεδούχοι με τη συμπαράσταση του κόσμου τους μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 3’ όταν ο Λυμπερόπουλος έκανε ωραία ενέργεια και έκοψε τη μπάλα από τα δεξιά, με τον Διονυσόπουλο να πλασάρει ψηλά άουτ από κοντά.
Η ίδια φάση έγινε στο 20’ με τον Λυμπερόπουλο να βγάζει την παράλληλη μπαλιά και τον Διονυσόπουλο να μην βρίσκει για λίγο την μπάλα.
Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα πίεζε για ένα γκολ και στο 25’ οι Μπάρκας και Τσόπελας συνδυάστηκαν, με την μπάλα να καταλήγει στον Λυμπερόπουλο που σούταρε ψηλά άουτ.

Ακυρώθηκε γκολ του Λυμπερόπουλου

Η Μάνη ισορρόπησε στο τελευταίο εικοσάλεπτο του πρώτου μέρους, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία.
Ο Τέλλος Αγρας στο 35’ είχε ακυρωθέν γκολ, όταν μετά από σουτ του Μερκούρη η μπάλα κόντραρε και μέσα από την περιοχή ο Λυμπερόπουλος με πλασέ στην έστειλε στα δίχτυα, με τον επιθετικό του Αγρα να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ... Το γκολ ακυρώθηκε σε μία πολύ οριακή φάση, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως ο ποδοσφαιριστής τους καλυπτόταν όταν σούταρε ο Μερκούρης, 

Υπεροχή στο δεύτερο για Μάνη

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, αλλά τους έλειπε η τελική πάσα για να φτιάξουν κλασική ευκαιρία.
Στο πρώτο τέταρτο η Μάνη είχε δύο καλά σουτ με τους Μουστάκα και Σπανό που δεν βρήκα στόχο, ενώ στο 75’ το σουτ του Κοντού απέκρουσε ο Κυριακόπουλος.
Πέντε λεπτά αργότερα το σουτ – φάουλ του Σπανού κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Ο Αγρας φάνηκε απειλητικός στο 90’ με τον νεαρό Σερέτη να κάνει ωραία ενέργεια και να δίνει στον Λυμπερόπουλο που πλάσαρε άουτ.
Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης και βοηθοί ήταν οι Τσοπανάκης και Βανικιώτης.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κυριακόπουλος, Καραχάλιος (77' Χρόνης), Θ. Τσόπελας, Βελησσάρης, Γεωργόπουλος, Αναστασόπουλος, Μερκούρης, Τ. Τσόπελας (83’ Σερέτης), Μπάρκας (77' Μπακάκης), Λυμπερόπουλος, Διονυσόπουλος (66' Λακριντής).
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Δουρούμης, Πουλάκος (67' Κουντάνης), Γιαννής, Κλουβάτος, Τζανετέας, Παπαθεοδώρου, Μουστάκας, Σπανός (76' Περιβολάρης), Αλεξανδρόπουλος, Χατζηπαναγιώτης (54’ Κοντός).