Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 15:51

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ 2-1: Με νίκη ολοκλήρωσε μια πετυχημένη σεζόν (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με νίκη ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, κερδίζοντας χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μελιγαλά, τον Διαγόρα Βραχνέικων με 2-1.

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή μιας και η φιλοξενούμενη ομάδα από νωρίς πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ομως η ομάδα του Διαβολιτσίου αντέδρασε γρήγορα και έφτασε στην ισοφάριση με τον μόνιμο σκόρερ της, τον Κώστα Ηλιόπουλο. Ο έμπειρος επιθετικός έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με ένα ακόμη γκολ που πέτυχε λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Το Διαβολίτσι πραγματοποίησε αξιόλογη πορεία στη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος και τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου. Μια επιτυχημένη χρονιά που την έκλεισε με εντός έδρας νίκη μιας και το γήπεδο του Μελιγαλά έγινε τη φετινή σεζόν το “σπίτι” του. Η νίκη επιτεύχθηκε απέναντι στον Διαγόρα, που πήγε στο Μελιγαλά για να διεκδικήσει τη νίκη, μιας και αγωνιζόταν για την παραμονή του στην κατηγορία. Ομως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε, καθώς ο βασικός αντίπαλος του στο δρόμο για τη σωτηρία, ο Παναγρινιακός κατάφερε να κερδίσει μέσα στο Αίγιο, τον Παναιγιάλειο και να μείνει αυτός στην κατηγορία.

Σε ότι αφορά το ματς, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με σουτ του Σπανού. Στο 16’ από σέντρα του Δημητρίου, ο Ηλιόπουλος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86’ από κόρνερ του Γκελγκέρια και πάλι ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά αυτή τη φορά έβαλε μπροστά στο σκορ το Διαβολίτσι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ είχε στο 91’ ο έμπειρος επιθετικός μετά από ατομική ενέργεια και σουτ από καλή θέση έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Κακριδής με βοηθούς τους Σπηλιώτη και Οικονόμου και οι τρεις από την ΕΠΣ Κορίνθου.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μαρσέλο, Καρύδης (68’ Γ. Φασουλής), Βέλλης (87’ Χαρλέπας), Πάγια, Καντούτσης, Στραβάκος (75’ Σταθακόπουλος), Δημητρίου (46’ Γκελγκέρια), Θ. Φασουλής, Ηλιόπουλος, Γουέσλεϊ, Μουλιάτος (68’ Χότζα).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπαμπούνης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σιδέρης (65’ Καραμπούλας), Παπαδόπουλος, Βλασόπουλος (65’ Καπετανάκης), Τριανταφυλλόπουλος (90’ Σκούρτας), Αποστολόπουλος, Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος (90’ Θωμάς), Σπανός (31 Σκεπετάρης).

Με τραπέζι έκλεισε η χρονιά

Μετά τραπέζι στο Διαβολίτσι, που παρέθεσε η διοίκηση σε προπονητή και παίκτες έκλεισε η φετινή αγωνιστική σεζόν για την ομάδα του Διαβολιτσίου.