Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 16:51

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-0: Διατηρήθηκε στην κορυφή (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-0: Διατηρήθηκε στην κορυφή (φωτό)

Στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρήθηκε ο Πανθουριακός μετά τη χθεσινή νίκη του στο Ασπρόχωμα επί του Τέλλου Αγρα με 2-0.

Οι Σαραντόπουλος και Τσουλάκος “υπέγραψαν” τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας της Θουρίας και κράτησαν την ομάδα στην πρώτη θέση με ένα πόντο περισσότερο από τη δεύτερη Κυπαρισσία.
Ο Πανθουριακός κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση του Τέλλου Αγρα και να συνεχίσει την προσπάθεια για να κόψει πρώτος το νήμα στην κούρσα για τον τίτλο. Η ομάδα των Γαργαλιάνων καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αγωνίστηκε με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να μπει και αυτός στο κόλπο για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Οι γηπεδούχοι με πιο ανταγωνιστικό σύνολο κατάφεραν όπως προαναφέραμε να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Τέλλου Αγρα και με δύο γκολ, από ένα σε κάθε ημίχρονο πήραν τη νίκη.

Φάσεις – γκολ

Στο 19’ ο Κουρούπης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή γύρισε την μπάλα για τον Σαραντόπουλο, αυτός από καλή θέση έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 22’ ο Βασιλόπουλος με ωραία ενέργεια έφτασε στην περιοχή από τα αριστερά έκανε τη σέντρα σουτ, όμως πρόλαβε ο Θ. Τσόπελας και απομάκρυνε. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία για να σκοράρουν στο 35’. Ο Καραχάλιος έκανε το γύρισμα στην περιοχή για τον Μπάρκα, αυτός το σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα και στρώθηκε στον Διονυσόπουλο, ο οποίος σχεδόν από τη μικρή περιοχή σούταρε για να αποκρούσει ο Κωνσταντακόπουλος. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Σε μπροστινή μπαλιά ο Σαραντόπουλος κυνήγησε την μπάλα και την κατάλληλη στιγμή έκανε την διαγώνια πάσα στον Βασιλόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή απέφυγε έναν αντίπαλο του και έκανε τη σέντρα με τον Σαραντόπουλο να προλαβαίνει στο πίσω δοκάρι και με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 58’ ο Κουρούπης έκανε το διαγώνιο σουτ λίγο έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 61’ η ομάδα της Θουρίας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ζευγαρώσει τα τέρματα της, όταν κέρδισε πέναλτι. Συγκεκριμένα σε σέντρα του Κουρούπη, ο Βασιλόπουλος με σουτ προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Γεωργακόπουλος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά πριν τη διώξει είχε βρει στο χέρι του και ο διαιτητής Γκούμας σφύριξε αμέσως πέναλτι. Ο Βασιλόπουλος ανέλαβε να το εκτελέσει και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να “τραντάξει” το οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στο έδαφος εντός περιοχής χωρίς να μπορέσει να επωφεληθεί κάποιος συμπαίκτης του. Στο 65’ ο Αν. Τσόπελας ελίχθηκε έξω από την περιοχή βρήκε χώρο έκανε το συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Κωνσταντακόπουλου. Στο 72’ ο Κουρούπης εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο α’ δοκάρι εκεί όπου πετάχτηκε ο Γιαννακόπουλος έκανε την κεφαλιά, παράλληλη προς την εστία και ο Λιόλιος που κινήθηκε στο β’ δοκάρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 79’ ο Σαραντόπουλος τροφοδότησε τον Λιόλιο και αυτός γύρισε την μπάλα στον Τσουλάκο, ο οποίος με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0. Στο 89’ ο Τσουλάκος με απευθείας φάουλ σχεδόν από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι στο 64’ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Λιόλιου, όμως ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, καθώς διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε παράβαση.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γκούμας, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσο, Τσοπανάκη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος (91’ Οικονομέας), Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Βασιλόπουλος, Πέππας, Γεωργιόπουλος (76’ Καλογερόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Τσουλάκος (91’ Αρβανίτης), Σαραντόπουλος (87’ Σπυρόπουλος), Κουρούπης.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κυριακόπουλος, Καραχάλιος (66’ Μπακάκης), Θ. Τσόπελας, Βελησσάρης, Γεωργακόπουλος, Αναστασόπουλος (80’ Χρόνης), Μερκούρης, Αν. Τσόπελας, Μπάρκας, Διονυσόπουλος, Λακριντής (82’ Βενετσανάκος).