Τρίτη, 05 Απρίλιος 2022 11:23

Ηττα στην Ηγουμενίτσα για την Κ 20 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Αν και προηγήθηκε, η Κ 20 της Καλαμάτας γνώρισε την ήττα με το ευρύ 4-1 από την αντίστοιχη ομάδα του Θεσπρωτού την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα για το πρωτάθλημα Κ 20 της Super League 2.

Για τους γηπεδούχους ήταν η 3η νίκη σε 4 παιχνίδια.
Μεθαύριο στις 3 το μεσημέρι η Κ 20 της Καλαμάτας, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ασπροχώματος τον Καραϊσκάκη Αρτας, σε εξ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Μπέγκος (Αργολίδας) με βοηθούς τους Παναγιώτη Τσούκα (Αρκαδίας), Νίκο Μαυροκορδόπουλο (Αργολίδας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Χρονόπουλος (Μεσσηνίας).
Οσον αφορά τον αγώνα με τον Θεσπρωτό, η Κ 20 της Καλαμάτας άνοιξε το σκορ στο 4’ με σουτ σουτ του Λούτα, έπειτα από κόρνερ του Δρούγα. Στο 10’ ο Β. Δημητρίου μετά από απόκρουση του Τσιφτσή, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ ισοφάρισε. Στο 28’ ο Ράπτης με διαγώνιο σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Στο 41’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ρούση (δόθηκε σε χέρι του Στυλιανόπουλου) έγινε το 3-1. Στο 73’ ο Ρούσης με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Στο 49’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι, όμως ο Τσιφτσής κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του Μπαλού.
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Καρδάνης, Β. Δημητρίου, Πετρίδης, Πουρίκης, Ράπτης, Τσαλούκας (77’ Αδαμίδης), Μπαλός, Παππάς, Ρούσης (90’ Σγουρίδης), Μεχμετάι, Κομίνης (60’ Τσάτος).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τσιφτσής, Μέμα, Σάλα, Στυλιανόπουλος, Λούτα, Γουρνάς (65’ Ρούπας), Δρούγας (65’ Μούζος), Σαούτης, Μουζάκης, Γιαννόπουλος (71’ Ρουμελιώτης), Γκότσης (78’ Β. Δημητρίου).