Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2022 17:12

Τριάρα η "Μαύρη Θύελλα" στο Αιγάλεω με σούπερ Γρίβα!

Γράφτηκε από τον
Τριάρα η "Μαύρη Θύελλα" στο Αιγάλεω με σούπερ Γρίβα!

Με τρία γκολ φιλοδώρησε το Αιγάλεω η "Μαύρη Θύελλα" σήμερα στη Μεσσήνη, για την 29η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Super League 2.

Η Καλαμάτα επικράτησε του "Σίτι" με σκορ 3-0 και πήρε μία νίκη γοήτρου, δίνοντας χαρά στον κόσμο της (πάνω από 800 άτομα) που το πανηγύρισε με την ψυχή του! Μεγάλος πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης ήταν η Φρίξος Γρίβας που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ, με τον Φελίπε να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα στο φινάλε. Ετσι η μεσσηνιακή ομάδα ντούμπλαρε τις νίκες απέναντι στο Αιγάλεω τη φετινή σεζόν, μιας και το είχε κερδίσει και στην Αθήνα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 6' σε σουτ του Μπρέμπου.
Η συνέχεια ανήκε στους "ασπρόμαυρους" που άνοιξαν το σκορ στο 12' όταν ο Λουκίνας ελίχθηκε στα όρια της περιοχής, έκανε τη συρτή σέντρα και ο Γρίβας με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0), με τον Παυλίδη να αφήνει έξυπνα να περάσει η μπάλα για τον συμπαίκτη του.
Στο 35' ο πρώην άσος του ΟΦΗ βρήκε εκ νέου δίχτυα με πλασέ (η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό) ύστερα από σέντρα του Τάτου από αριστερά.
Η ομάδα του Γιάννη Μπελά πήγε με σκορ 2-0 στο ημίχρονο, όντας φανερά ανώτερη από την Αθηναϊκή ομάδα.
Στο δεύτερο μέρος και μέχρι το 70' το Αιγάλεω που έκανε τέσσερις αλλαγές στο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοση του και είχε ευκαιρίες να μειώσει το σκορ. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο με την είσοδο στο ματς των Αναστασόπουλου, Φελίπε, η "Μαύρη Θύελλα" πήρε εκ νέου τα ηνία του αγώνα και αφού έχασε μία σπουδαία ευκαιρία στο 83' με τον Αναστασόπουλο, στο 89' πέτυχε το 3-0 με δυνατό σουτ του Φελίπε
μέσα από την περιοχή, από νέα ασίστ του Λουκίνα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της "Ελευθερίας"