Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 12:48

Τρίποντο στα χαρτιά για την Κ 20 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Τρίποντο στα χαρτιά για την Κ 20 της Καλαμάτας

Τη νίκη στα χαρτιά πήρε χθες η ομάδα Κ20 της Καλαμάτας αφού ο Καραϊσκάκης Αρτας δεν προσήλθε να αγωνιστεί στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 26 Μαρτίου, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα είχε καταθέσει αίτημα αναβολής, καθώς παίκτες της είχαν διαγνωστεί με κορονοϊό.
Ετσι η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Super League 2 όρισε το παιχνίδι να διεξαχθεί χθες το απόγευμα, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έδωσε το παρών.
Ο διαιτητής Ανδρέας Μπέγκος (ΕΠΣ Αργολίδας) με τους βοηθούς του Παναγιώτη Τσούκα (ΕΠΣ Αρκαδίας), Νίκο Μαυροκορδόπουλο (ΕΠΣ Αργολίδας) ακολούθησαν τα όσα προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις από τον Κ.Α.Π. και αφού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους 11 παίκτες της Καλαμάτας στη συνέχεια έκλεισαν το φύλλο αγώνα. Για την ιστορία η Καλαμάτα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Κουρεντζή, Μεμά, Σάλα, Λούτα, Γουρνά, Σαούτη, Ρούπα, Γιαννόπουλο, Μουζάκη, Σκοπέτο, Γκότση. Στον πάγκο ήταν οι Στυλιανόπουλος, Παυλής, Σερπάνος, Δημητρίου, Μωραγιάννης, Ρουμελιώτης.
Μετά τα παραπάνω, η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. Θεσπρωτός 11-2 10
2. Ζάκυνθος 7-3 7
3. Καλαμάτα 9-8 6
4. Αστ. Βλαχιώτη 2-6 3
5. Καραϊσκάκης 0-12 0
* Εκκρεμεί ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής Αστέρας Βλαχιώτη – Καραϊσκάκης

Η επόμενη αγωνιστική

Με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στο δεύτερο γύρο συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο, το προσεχές Σάββατο 9 Απριλίου.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 9/4/2022
Θεσπρωτός – ΑΠΣ Ζάκυνθος
Γήπεδο Ηγουμενίτσας, 12.45 μ.μ.
Καραϊσκάκης Αρτας – Αστέρας Βλαχιώτη
Γήπεδο Κωστακίων, 12.45 μ.μ.
Ρεπό: Καλαμάτα