Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 15:46

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1: Πήρε το διπλό και πάει για τον “τελικό” με Θουρία

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1: Πήρε το διπλό και πάει για τον “τελικό” με Θουρία

Το δεύτερο διπλό στη διαδικασία των πλέι οφ πήρε χθες η Κυπαρισσία στους Γαργαλιάνους από τον Τέλλο Αγρα με σκορ 1-0.

Ετσι ο ΑΟΚ παρέμεινε σε απόσταση βολής από τον Πανθουριακό και θα τα παίξει όλα για όλα την ερχόμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς με την ομάδα της Θουρίας. Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα χρειάζεται να πάρει το διπλό για να κατακτήσει τον τίτλο και να συνεχίζει στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Οι “κυανόλευκοι” έφυγαν νικητές από τους Γαργαλιάνους, χάρις σε ένα γκολ του Θανάση Αντωνόπουλου στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία στον “τελικό” με τον Πανθουριακό.

Ανακοίνωση του ΑΟΚ για την διαιτησία

Ο ΑΟΚ πάντως έμεινε με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Σκόρδου, διαμαρτυρόμενος για τρία πέναλτι που δεν του δόθηκαν!
Μάλιστα η διοίκηση της Τριφυλιακής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κάνει γνωστό πως αίρει την εμπιστοσύνη της στους κ.κ. Σπηλιώτη και Αλεξέα: “Η διοίκηση του Α.Ο. Κυπαρισσίας αίρει την εμπιστοσύνη της στη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΣ Μεσσηνίας και προσωπικά στους κυρίους Σπηλιώτη, πρόεδρο και Αλεξέα υπεύθυνο του ορισμού διαιτητών, καθώς θεωρεί ότι αδυνατούν να εγγυηθούν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και την ομαλή συνέχισή του. Αν προκληθούμε θα επανέλθουμε...”.

Φωνές για τρία πέναλτι!

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την Κυπαρισσία να φωνάζει για δύο πέναλτι, σε ανατροπή του Κωνσταντόπουλου και σε χέρι του Αλεβίζου.
Ο ΑΟΚ απείλησε στο 33’ με τον Αθανασόπουλο, ενώ από την άλλη ο Τέλλος Αγρας που δίχως άγχος στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στο μεγάλο του αντίπαλο, απείλησε στο 45’... Σε αντεπίθεση ο Λυμπερόπουλος πήγε να δώσει στον αμαρκάριστο Τ. Τσόπελα, όμως ο Μιτρόφ τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μερκούρης με την μπάλα να έχει πορεία προς την εστία και τον Στεφανάκο να απομακρύνει σωτήρια.

Το 0-1 στο 51’ με Αντωνόπουλο

Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Αθανασόπουλος έκοψε την μπάλα για τον Αντωνόπουλο και εκείνος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.
Δέκα λεπτά αργότερα η Κυπαρισσία διαμαρτυρήθηκε πως το μαρκάρισμα του Αλεβίζου στον Κωνσταντόπουλο έγινε εντός περιοχής και άρα έπρεπε να δοθεί πέναλτι, με τον κ. Σκόρδο να δίνει φάουλ.
Στο 77’ ο Αθανασόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, ενώ στο 85’ το σουτ του νεοεισελθόντα Παναγόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.
Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια στο 86’, όμως ο Στεφανάκος απέκρουσε το σουτ του Μπακάκη.
Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Η. Μπουρίκα και Π. Νικολόπουλο.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κυριακόπουλος, Καραχάλιος (27’ Λακριντής), Θ. Τσόπελας, Βελλησάρης, Αλεβίζος, Αναστασόπουλος, Μερκούρης (70’ Μπακάκης), Α. Τσόπελας (84’ Βενετσανάκος), Μπάρκας, Διονυσόπουλος (70’ Χρόνης), Λυμπερόπουλος.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στεφανάκος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Μαρκόπουλος, Κατσιώλης, Αντωνόπουλος (85’ Σπυρόπουλος), Αθανασόπουλος, Σκοτζάι (80’ Παναγόπουλος), Κωνσταντόπουλος (75’ Χρ. Μπουτσικάκης).