Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2022 12:19

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Δίκαιο να κριθεί ο τίτλος σε ένα ματς”, λέει ο Τ. Σακελλαρόπουλος για το ντέρμπι με ΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

Την τέταρτη νίκη του στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ της Α’ τοπικής πήρε την Κυριακή ο Πανθουριακός, επικρατώντας με 2-1 της Μάνης στο γήπεδο του Κάμπου.

Ετσι η ομάδα της Θουρίας έκανε το... καθήκον της, διατήρησε τη διαφορά τους ενός βαθμού από τη δεύτερη Κυπαρισσία και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι τίτλου με τον ΑΟΚ το προσεχές Σάββατο.
Πλέον οι... κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς θα κριθούν σε ένα ματς, αυτό με την Κυπαρισσίας, και στις τάξεις του Πανθουριακού υπάρχει αισιοδοξία και προσμονή για τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση. Να τονίσουμε πως με νίκη ή ισοπαλία η ομάδα της Θουρίας κατακτά τον τίτλο στην Α’ τοπική και θα συνεχίσει στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Νοκ άουτ ο Σαραντόπουλος

Το άσχημο για την ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου είναι πως έχασε έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι με τη Μάνη... Ο λόγος για τον Αγγελο Σαραντόπουλο που υπέστη θλάση στο δικέφαλο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και τέθηκε νοκ άουτ τόσο από το παιχνίδι με την Κυπαρισσία, όσο και από τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας με την Α.Ε. Μάνης.
Γι’ αυτό και η γεύση που άφησε το κυριακάτικο ματς με τη Μάνη στον καλαματιανό τεχνικό ήταν γλυκόπικρη λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Σαραντόπουλου. Ομως όσον αφορά την εμφάνιση και τη νίκη ο 50χρονος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.
Πλέον το μυαλό όλων είναι στο ματς τίτλου με την Κυπαρισσία, με τον
κ. Σακελλαρόπουλο να επισημαίνει: “Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στην Κυπαρισσία και την προσπάθεια που κάνει από την αρχή της χρονιάς.
Εμείς πηγαίνουμε σε αυτό το ματς με παρακαταθήκη τα πέντε ματς των πλέι οφ που ήμασταν καλύτεροι των αντιπάλων μας.
Θεωρώ πως θα κριθεί στην αποφασιστικότητα κάθε ομάδας και θα είναι το... απόσταγμα όλης της χρονιάς.
Δηλαδή το πόσο οργανωμένη ήταν η κάθε ομάδα από την αρχή της σεζόν και πόσο καλές σχέσεις υπήρχαν στα αποδυτήρια, θα μετρήσει όσον αφορά τον τελικό νικητή. Νομίζω πως το πιο δίκαιο ήταν να κριθεί ο τίτλος σε ένα ματς, ανάμεσα στις δύο ομάδες που είχαν τη μεγαλύτερη διάρκεια στη σεζόν”.
Εκτός από τον Σαραντόπουλο που δεν υπολογίζεται για τα δύο προσεχή ματς, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπαστακού που είχε ένα τροχαίο ατύχημα πρόσφατα και δεν είναι 100% έτοιμος.
Ο Βασιλόπουλος προφυλάχθηκε στο ματς με τη Μάνη και θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στη Μικρομάνη (!) το Σάββατο ο αγώνας

Οσον αφορά την έδρα και την ημέρα της αναμέτρησης με τον ΑΟΚ, το σίγουρο είναι πως θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 4.30 το απόγευμα. Το πιθανότερο είναι να φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Μικρομάνης, αν και οι ιθύνοντες της ομάδας της Θουρίας κάνουν προσπάθεια να πάρουν παραχωρητήριο για το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας (που θα μπορεί να συγκεντρώσει πολύ κόσμο), ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το γήπεδο της Μεσσήνης.
Να θυμίσουμε πως στο γήπεδο της Μικρομάνης είχε δώσει τον πρώτο αγώνα στα πλέι οφ ο Πανθουριακός με αντίπαλο τη Μάνη, ενώ το παιχνίδι με τον Τέλλο Αγρα είχε διεξαχθεί στο γήπεδο του Ασπροχώματος.