Πέμπτη, 28 Αύγουστος 2014 13:02

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΥ: Ανέδειξε νέα διοίκηση και σχεδιάζει το μέλλον

Γράφτηκε από τον
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΥ: Ανέδειξε νέα διοίκηση και σχεδιάζει το μέλλον

Σε Σώμα συγκροτήθηκε η νέα διοίκηση της Ακαδημίας Παμίσου, η οποία ξεκίνησε το σχεδιασμό για το μέλλον.

Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Γ. Καπερώνης ενώ την διοίκηση απαρτίζουν ακόμη οι Α. Βλαχάκης (αντιπρόεδρος), Π. Τσικρικός (γενικός γραμματέας), Π. Γιαννίτσας (ταμίας), Μ. Χούλιαρης (γενικός αρχηγός), Γ. Χαραλαμποπούλου (έφορος υλικού), Δ. Βασιλαδιώτης, Γ. Βλαχάκης, Π. Δρούγας, Ι. Μουλαβασίλης, Γ. Ντούλης, Ν. Παναγόπουλος (μέλη).
Η ανακοίνωση του συλλόγου αρχικά αναφέρει τα τμήματα που θα λειτουργήσουν.
«Με αγάπη και σεβασμό στη Νεολαία μας, καθώς και με κοινό προβληματισμό στόχο και όραμα την ενασχόληση μεγαλύτερης μερίδας των νέων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μεσσήνης και όμορων αυτού, με τον αθλητισμό και την  ανάδειξη του όποιου ποδοσφαιρικού τους ταλέντου,η διοικησή μας  ανέλαβε την ευθύνη,  για την επόμενη αγωνιστική περίοδο(2014-2015 στα πλαίσια ενός εν εξελίξει σχεδιασμού 5ετίας 2013-2018),να τρέξει  θέματα, που αφορούν στην πιο εύρυθμη λειτουργία του Γυμναστικού μας Συλλόγου, καθώς και των Τμημάτων Υποδομής.
Η ομάδα μας (Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης) θα συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας (Μετά την περυσινή πολυεπίπεδη επιτυχή χρονιά που οδήγησε σε άνοδο σε αυτή από τη Γ΄τοπική) . 
Τα τμήματα υποδομής (Παιδικό,Προπαιδικό,junior,Projunior), θα συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της μεσσηνιακής ποδοσφαιρικής Ένωσης καθώς και σε διάφορα  τουρνουά ανά τη χώρα».

Δεν αλλάζει το τεχνικό τιμ

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση το τεχνικό τιμ δεν αλλάζει:
«Στα πλαίσια της στοχευμένης συνεχούς ποιοτικής αναβάθμισης και προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός σχεδιασμός και υλοποίηση του προγράμματος, όλες οι συνιστώσες (Διοίκηση, Τεχνικό επιτελείο, Επιτροπές υποστήριξης, Μέλη, Γονείς) λειτουργούν βάσει πλάνου αξιολόγησης και με βελτιούμενο συντονισμό. Το τεχνικό επιτελείο, βάσει του αρχικού σχεδιασμού αλλά και τακτική και έκτακτη αυστηρή αξιολόγηση(Αθλητές, Γονείς, Μέλη),παραμένει ισχυρό και ως έχει γιατί κρίθηκε ως το πλέον κατάλληλο για την υλοποίηση των τεθέντων στόχων.
Παραμένει προπονητής ο Μπιζίμης Παναγιώτης με βοηθό τον Βασίή Αλεβίζο και προπονητή τερματοφυλάκων τον Παντελή Δρούγα.
Επ’ ευκαιρία τους καλούμε να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη το έργο τους(Όπως την προηγούμενη χρονιά) και να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, μη λησμονώντας  το δόγμα ότι "Οι δάσκαλοι φτιάχνουν τους μαθητάδες".

Κάλεσμα στους νέους
και έναρξης στις 1 Σεπτεμβρίου

«Το έμψυχο δυναμικό των ομάδων θα αποτελέσουν νέοι που επιθυμούν περαιτέρω καλλιέργεια και  βελτίωση (Αντοχή-Ταχυδύναμη-Τεχνική-Τακτική-Αγωνιστική Ψυχολογία) καθώς και απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών, με τη συμμετοχή σε  αγώνες. Είτε με πρώην παίδες που λόγω ηλικίας ή ταλέντου προβιβάζονται σε ανώτερες κατηγορίες, είτε με την προσθήκη νέων που επιθυμούν να ενταχθούν στην αθλητική μας οικογένεια, από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσσήνης και περιχώρων .
Ειδικότερα στά τμήματα υποδομής καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα παλιά μέλη καθώς και νέα που επιθυμούν να εγγραφούν και μυηθούν στον αθλητισμό καθώς και να μάθουν τα μυστικά της στρογγυλής θεάς, ηλικίας από 5 μέχρι 16 ετών, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες (Ιατρική βεβαίωση από Παιδοκαρδιολόγο). Η έναρξη της νέας περιόδου ορίζεται η 1η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα».
Οι χώροι που θα πραγματοποιούνται οι πάσης φύσεως δραστηριότητες (αγώνες, προπονήσεις) είναι το Δημοτικό Στάδιο, το προπονητικό κέντρο Αγ.Νικολάου και το 7Χ7 γήπεδο του 1ου Λυκείου. Θα ήταν παραλειψή μας εδώ, να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Μεσσήνης για τη δημιουργία, συντήρηση και διάθεση προς χρήση αυτών με πνεύμα καταννόησης και υποστήριξης.
Τέλος συνεχίζουμε το φιλότιμο έργο και των προηγούμενων Διοικήσεων στοχεύοντας  σε ένα ποιοτικότερο αποτέλεσμα, με όπλο τη σοβαρότητα και τη συνέπεια ώστε να οικοδομήσουμε περαιτέρω ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και καταννόησης ανάμεσα στους γονείς,κηδεμόνες,αθλητές,φίλαθλους,παλιούς και νέους παράγοντες,παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και φίλα προσκείμενους,ως πρώτη προυπόθεση επιτυχίας σε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα μάλιστα απευθυνόμενοι σε παιδιά νεαρής ηλικίας».

Για τη ρεβάνς του κυπέλλου

Τέλος, στην ανακοίνωση αναφορά γίνεται στον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου με το Ασπρόχωμα που θα γίνει την Κυριακή στη Μεσσ΄νη (2-1 νίκησε το Ασπρόχωμα στο πρώτο ματς):
«Το παιχνίδι συνοδεύτηκε  από πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας και απέσπασε τα ευμενή σχόλια του φίλαθλου κοινού και του τοπικού τύπου, για το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να προσέλθουν στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης,για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα και να θαυμάσουν την νεολαία να προσπαθεί και να αγωνίζεται για το καλλίτερο αποτέλεσμα,με την ευχή να κερδίσει ο αθλητισμός και πολιτισμός μέσα από το «Ευ αγωνίζεσθαι.
Κλείνουμε φανερώνοντας  τις σκέψεις μας  ότι η ενασχόληση όλων μας, με το θέμα, είναι όχι μόνο ανιδιοτελής και εθελοντική με έντονα στοιχεία ρομαντισμού, αλλά επιπρόσθετα απαιτεί θυσίες τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα(από το υστέρημα), για ένα υψηλό όμως στόχο και σκοπό όπως η φυσική, ψυχική, πνευματική και κοινωνική υγεία, ενδυνάμωση και ανάταση των νέων μας σήμερα, πολιτών μιας καλλίτερης κοινωνίας αύριο. Αυτό είναι το οραμά μας και αξίζει το αγκάλιασμα και τη συνδρομή απ’ όλους, μη ξεχνώντας ότι τα παιδιά μας έχουν την ανάγκη να τα χειροκροτούμε και να τα καμαρώνουμε για τις προσπαθειές τους, γι’αυτό ραντεβού στο γήπεδο».