Παρασκευή, 15 Απρίλιος 2022 12:56

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Θα μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο”, λέει ο κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Θα μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο”, λέει ο κ. Παλαμάρας

Πάνοπλη θα παραταχθεί η Κυπαρισσία στο αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Πανθουριακό (4.30 μ.μ.) για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Α’ τοπικής.

Ενα ματς δίχως... αύριο για την τριφυλιακή ομάδα, που θέλει μόνο νίκη στο γήπεδο της Μικρομάνης για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Μεσσηνίας.
Ο ΑΟΚ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πανθουρακό, που έχει την πολυτέλεια να παίζει για δύο αποτελέσματα.
“Δεν έχουμε πολλές επιλογές. Αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε. Ετσι όπως είναι η βαθμολογία, δεν μπορούμε να μιλάμε καθόλου. Θα μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο”, δηλώνει στην ‘Ε” ο Κώστας Παλαμάρας για τον αγώνα που θα κρίνει τους κόπους της χρονιάς. Ο προπονητής της Κυπαρισσίας δεν κρύβει βέβαια τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι το ντέρμπι θα διεξαχθεί σ’ ένα γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις.
“Θέλω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, για τη διαφήμιση του ποδοσφαίρου και να το χαρεί ο κόσμος. Αν εκεί που πάμε να παίξομε, δεν θα μπορεί να το δει πολύς κόσμος. Παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες του τοπικού και είναι μεγάλο πρόβλημα η χωρητικότητα του γηπέδου. Πώς μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα;”.

Περιμένουν πολύ κόσμο

Το διακύβευμα του αυριανού αγώνα είναι τεράστιο και στην Κυπαρισσία προσμένουν πολύ κόσμο (πάνω από 200 άτομα) αύριο στο γήπεδο της Μικρομάνης, Το ερώτημα είναι πως θα χωρέσουν όλοι οι φίλαθλοι σε αυτό το γήπεδο, αλλά οι του ΑΟΚ δεν δείχνουν να πτοούνται και θα βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.