Σάββατο, 23 Απρίλιος 2022 11:07

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ εθνική

Πρωτάθλημα, Κύπελλο και τώρα... άνοδος.

Ο Πανθουριακός μετά την κατάκτηση του νταμπλ ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική, που θα ξεκινήσουν στις 8 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου. Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας τοποθετήθηκε στον 5ο από τους συνολικά 8 ομίλους, μαζί με τους πρωταθλητές από Αχαία, Αρκαδία, Λακωνία, Ηλεία, Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά/ Ιθάκη.

Ο όμιλος του “Π”

Ενας όμιλος που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως όμιλος του “Π”, μιας και οι έξι από τις εφτά συνολικά ομάδες ξεκινούν από το συγκεκριμένο γράμμα. Πρόκειται για τον Πανγυθεατικό από τη Λακωνία, τον Πανθυρεατικό από την Αρκαδία, τον Πανηλειακό από την Ηλεία, το Πάτραι από την Αχαία, τον Πανθουριακό από τη Μεσσηνία και τον Παλληξουριακό από την Κεφαλλονιά/ Ιθάκη. Η 7η ομάδα θα γίνει γνωστή την Τετάρτη του Πάσχα, όπου έχει οριστεί ο τελικός για τον πρωταθλητή στη Ζάκυνθο. Τον τίτλο διεκδικούν το Τσιλιβή και η Θύελλα Αμπελοκήπων.
Ο Πανθουριακός έχει ρεπό στην πρεμιέρα των μπαράζ και τη δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Παλληξουριακό. Ακολουθεί νέο εντός έδρας ματς με το Πάτραι και η πρώτη έξοδος είναι στις 22 Μαΐου στη Ζάκυνθο.
Την πέμπτη αγωνιστική θα πάει στο Αστρος Κυνουρίας για το ματς με τον Πανθυρεατικό, ενώ στη συνέχεια θα φιλοξενήσει τον Πανηλειακό. Τα μπαράζ ολοκληρώνονται στη Λακωνία με τον Πανγυθεατικό.
Την άνοδο στη Γ’ εθνική θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα από κάθε όμιλο. Στη μάχη θα ριχτούν 56 συνολικά ομάδες, οι 53 πρωταθλήτριες και τρεις δευτεραθλήτριες των Ενώσεων και τα εισιτήρια είναι 24.
Η κάθε ομάδα θα δώσει τρία εντός και τρία εκτός έδρας ματς και θα έχει και ένα ρεπό. Κάθε όμιλος αποτελείται από 7 ομάδες, ενώ θα διεξαχθούν και δύο αγωνιστικές μεσοβδόμαδα, την Τετάρτη 11 και 25 Μαΐου.
Για τον Πανθουριακό είναι σημαντικό να ξεκινήσει με νίκη στην έδρα του ώστε να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των εφτά αγωνιστικών. Οι ιθύνοντες συλλέγουν ήδη πληροφορίες για τους αντιπάλους, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στα μπαράζ.

Το πρόγραμμα του Πανθουριακού στα μπαράζ έχει ως εξής:

1η αγωνιστική- Κυριακή 8 Μαΐου
(Ρεπό)

2η αγωνιστική -Τετάρτη 11 Μαΐου
Πανθουριακός – Παλληξουριακός

3η αγωνιστική - Κυριακή 15 Μαΐου
Πανθουριακός – Πάτραι

4η αγωνιστική - Κυριακή 22 Μαΐου
Τσιλιβή ή Θύελλα Αμπελοκήπων – Πανθουριακός

5η αγωνιστική - Τετάρτη 25 Μαΐου
Πανθυρεατικός – Πανθουριακός

6η αγωνιστική - Κυριακή 29 Μαΐου
Πανθουριακός – Πανηλειακός

7η αγωνιστική - Κυριακή 5 Ιουνίου
Πανγυθεατικός - Πανθουριακός