Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 14:13

Δεν ξεχνούν τον Τριανταφυλλόπουλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Δεν ξεχνούν τον Τριανταφυλλόπουλο (φωτό)

Στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα, το καθιερωμένο φιλικό στη μνήμη του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου.

Το φιλικό έγινε ξανά μετά από δύο χρόνια λόγω κορονοϊού. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Θεόδωρος Τζανετάκος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, που δίνουν το παρών στην εκδήλωση και τιμούν τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή και ευχήθηκε να είναι όλοι καλά.
Από την πλευρά του ο Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος ευχαρίστησε όλους όσοι έδωσαν το παρών γιατί δεν ξεχνούν το γιο του και κάθε χρόνο συμμετέχουν στο φιλικό και τον τιμούν.
Παρών μέλη της διοίκησης της Ομόνοιας, ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος, φίλοι και συμπαίκτες του
Ο Γιώργος Κατσαφάδος, Γιώργος Γρηγορόπουλος
ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος που άφησε και ένα μπουκέτο λουλούδια, δίπλα στη φωτογραφία του Γ. Τριανταφυλλόπουλου
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του
Μετά το παιχνίδι δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναψυκτικά και γλυκά.

Γκολ – δοκάρια

Στο 10’ ο Μπούνας γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Δ. Γεωργόπουλος με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στο 22’ μπροστινή πάσα του Π. Τζανετάκου σε Ν. Μάλαμα, αυτός με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 26’ μπροστινή μπαλιά του Ι.Αργ. Κωστόπουλου σε Μπούνα, αυτός μπήκε περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Με το ξεκίνημα του β’ μέρους ο Π. Τζανετάκος προσπάθησε να σκοράρει από το κέντρο του γηπέδου βλέποντας εκτός εστίας τον Μαρινάκη, όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 33’ ο Ζουζούνης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ι.Δ. Κωστόπουλο. Το εκτέλεσε ο ίδιος με πάσα προς τα πίσω για τον Μπάλα, αυτός σούταρε αμέσως και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει το σκορ. Στο 41’ ο Δ. Τζανετάκος προσπάθησε να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά απέκρουσε ο Μαρινάκης. Ο Μπάλας πήρε το “ριμπάουντ” και σούταρε για να αποκρούσει και πάλι ο Μαρινάκης. Στην επαναφορά ο Μπάλας με δυνατό σουτ “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι. Στο 43’ ο Τάφα με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 45. ο Ι.Αργ. Κωστόπουλος με διαγώνιο σουτ “έγραψε” το 3-0. Στο 50’ μπροστινή πάσα Μούργου σε Ι.Δ. Κωστόπουλο, αυτός μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 3-1.

Στο 55’ ο Δ. Τζανετάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπάλας που κινήθηκε στο α’ δοκάρι με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-2. Στο 59’ μπροστινή μπαλιά του Σπ. Βαρελά σε Π. Βαρελά, αυτός πρόλαβε την έξοδο του Μαρινάκη και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Χρέη διαιτητή έκανε ο Γιάννης Τομάζος.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μπάλας, Σταύρος Διονυσόπουλος, Κανάρης Μπούνας, Οδυσσέας Διπλάρης, Παναγιώτης Μπαζάνης, Γιάννης Αργ. Κωστόπουλος, Κώστας Μάλαμας, Δημήτρης Γεωργόπουλος, Πάντος Τζανετάκος, Βόλφι Τάφα, Νίκος Μάλαμας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε και ο Χαράλαμπος Μανωλόπουλος.
ΦΙΛΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: Χρήστος Κάρλος, Δημήτρης Παναγόπουλος, Αντώνης Διονυσόπουλος, Νίκος Κοζομπόλης, Παναγιώτης Βαρελάς, Λεωνίδας Μούργος, Δημήτρης Κωστόπουλος, Μιχάλης Στραβάκος, Σπύρος Βαρελάς, Γιάννης Δ. Κωστόπουλος, Παναγιώτης Ζουζούνης, Δημήτρης Τζανετάκος. Επαιξαν και οι Μανώλης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Στραβάκος.