Κυριακή, 08 Μαϊος 2022 10:52

Πρεμιέρα στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική - Ρεπό ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον
Πρεμιέρα στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική - Ρεπό ο Πανθουριακός

Χωρίς τον Πανθουριακό που έχει ρεπό στην πρεμιέρα, ξεκινούν σήμερα Κυριακή τα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική, στα οποία συμμετέχουν 55 συνολικά ομάδες χωρισμένες σε οχτώ ομίλους.

Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας, τοποθετήθηκε στον 5ο όμιλο μαζί με τους πρωταθλητές από Αχαΐα, Αρκαδία, Λακωνία, Ηλεία, Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά/ Ιθάκη.
Η κάθε ομάδα θα δώσει τρία εντός και τρία εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ θα έχει και ένα ρεπό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, που θα τελειώσει στις 5 Ιουνίου.
Την άνοδο στη Γ' εθνική θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα από κάθε όμιλο. Τα συνολικά εισιτήρια είναι δηλαδή 24, με τον όμιλο του Πανθουριακού να έχει όμως έξι ομάδες, αφού το Τσιλιβή που πήρε τον τίτλο στη Ζάκυνθο, ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στη διαδικασία.
Ετσι οι αντίπαλοί του, αρχής γενομένης από τον Πανηλειακό, θα πάρουν στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς. Για τον 5ο όμιλο, θα παίξουν σήμερα στις 2.30 μ.μ. ο Παλληξουριακός με τον Πανγυθεατικό και στις 4 μ.μ. το Πάτραι με τον Πανγυθεατικό. Ο Πανηλειακός θα πάρει, όπως προαναφέραμε, ξεκούραστο τρίποντο με το Τσιλιβή, ενώ ο Πανθουριακός θα κάνει το ρεπό του. Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας θα δώσουν το πρώτο ματς στα μπαράζ, την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο τον Παλληξουριακό, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.