Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 10:23

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Για τη νίκη στο Στάδιο με Παλληξουριακό

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Για τη νίκη στο Στάδιο με Παλληξουριακό

Να μπει με το... δεξί στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική θέλει ο Πανθουριακός που υποδέχεται σήμερα τον Παλληξουριακό, για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. και θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, με τους ανθρώπους της ομάδας της Θουρίας να προσμένουν δυναμική συμπαράσταση από τους Μεσσήνιους φιλάθλους.
Στην πρεμιέρα του μίνι αυτού πρωταθλήματος οι πρωταθλητές Μεσσηνίας είχαν ρεπό, ενώ ο Παλληξουριακός έφερε λευκή ισοπαλία στην έδρα του με τον Πανγυθεατικό.
Οπως τονίζει ο προπονητής του Πανθουριακού Τάκης Σακελλαρόπουλος, το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό και περιμένει από τους παίκτες του να μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ο έμπειρος τεχνικός έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ομάδας από την Κεφαλλονιά, αλλά θεωρεί πως αν η ομάδα του παίξει σοβαρά και παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, θα μπορέσει να κάνει το πρώτο βήμα για την άνοδο στην τρίτη κατηγορία.
Το δυσάρεστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος θα χάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όλους τους αγώνες μπαράζ και αυτή είναι μία σημαντική απώλεια στη μεσαία γραμμή.
Ακόμη νοκ άουτ παραμένει ο Αγγελος Σαραντόπουλος λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στον προτελευταίο αγώνα των πλέι οφ με την Μάνη, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σταματελόπουλου όμως το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί κανονικά. Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, με βοηθούς τους Κώστα Γκουριώτη και Νίκο Μαυροκορδόπουλο, όλοι από την Αργολίδα.
Στο άλλο ματς του ομίλου ο Πανγυθεατικός θα υποδεχθεί στις 4 μ.μ. τον Πανηλειακό στο Γύθειο, ενώ το Πάτραι θα πάρει άνευ αγώνα το τρίποντο με το Τσιλιβή. Ρεπό τη 2η αγωνιστική έχει ο Πανθυρεατικός.