Τετάρτη, 18 Μάιος 2022 11:00

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Συνεχίζει για τρίτη σεζόν στον πάγκο ο Δημήτρης Λίτσας

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Συνεχίζει για τρίτη σεζόν στον πάγκο ο Δημήτρης Λίτσας

Στον πάγκο του Τέλλου Αγρα συνεχίζει όπως αναμενόταν ο Δημήτρης Λίτσας, μιας και επήλθε συμφωνία με τους διοικούντες της ομάδας των Γαργαλιάνων.

Ο 41χρονος τεχνικός θα συνεχίσει για τρίτο χρόνο το πετυχημένο του έργο, μιας και η εκτίμηση στο πρόσωπό του από τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας είναι μεγάλη.
Ο Τέλλος Αγρας κατόρθωσε φέτος να λάβει μέρος στα μπαράζ της Α’ τοπικής, αν και ο αρχικός του στόχος ήταν μία εύκολη παραμονή και το μπάτζετ ήταν αισθητά μικρότερο των περισσοτέρων ομάδων.
Οι “ερυθρόλευκοι” εν τέλει κατέκτησαν την τέταρτη θέση πίσω από Πανθουριακό, Κυπαρισσία και Μάνη. Πρόκειται για την υψηλότερη θέση
που καταλαμβάνει η ομάδα των Γαργαλιάνων τα τελευταία επτά χρόνια στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.
Σκοπός είναι όλο αυτό που έχει “χτιστεί” τα δύο τελευταία χρόνια στον Τέλλο Αγρα να έχει συνέχεια, με τον Δημήτρη Λίτσα να κάνει το πλάνο της νέας σεζόν σε συνεργασία με τον πρόεδρο Τάκη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του.
Στόχος είναι να συνεχίσουν στα “ερυθρόλευκα” οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, να διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό το ντόπιο στοιχείο και να γίνουν ορισμένες στοχευμένες μεταγραφές σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη.
Σε διοικητικό επίπεδο ο Τέλλος Αγρας εμφανίζεται ενισχυμένος, μιας και στο 16μελες πλέον συμβούλιο εισήλθαν οι Τάκης Ανδρώνης και Πάνος Βαρβατσούλης.