Δευτέρα, 01 Σεπτέμβριος 2014 19:45

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Υπεύθυνος μάρκετινγκ ο Νίκος Νίκας, φιλικό την Τετάρτη με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Υπεύθυνος μάρκετινγκ ο Νίκος Νίκας, φιλικό την Τετάρτη με Παναρκαδικό

Μετά τη φιλική νίκη του Σαββάτου με 1-0 στο Λουτράκι (ο Σαλαπάτας το γκολ), η Καλαμάτα την Τετάρτη θα πάει στην Τρίπολη όπου θα παίξει με ένα ακόμη αντίπαλο της στην Γ' εθνική, τον Παναρκαδικό.


Οι τραυματίες Δημητριάδης, Αρργυρόπουλος, Γεωργακόπουλος ,Τριάντος και ο Ζάρκος που έχει μπει λίγες μέρες στην προετοιμασία, δεν έπαιξαν στο φιλικό του Λουτρακίου και αύριο θα φανεί αν και πόσους από αυτούς θα πάρει στην Τρίπολη ο Νίκος Κουρμπανάς.

Υπεύθυνος μάρκετινγκ ο Νίκος Νίκας

Ο Νίκος Νίκας (πρώην ποδοσφαιριστής που έπαιξε πολλά χρόνια μπάλα στη Μεσσηνία σε τοπικές ομάδες) θα αναλάβει το μάρκετινγκ της Μεσσηνιακής ομάδας, όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της "Μαύρης Θύελλας".
Ο Νίκας θα ασχοληθεί κυρίως με την διαφήμιση της ομάδας, την αναζήτηση χορηγών αλλά και την προβολή ειδών μπουτίκ του συλλόγου.
Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
«Έχοντας ως βασικό άξονα την συνεχή εξέλιξη και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, ο ΠΣ Η Καλαμάτα ανακοινώνει πως ο Νίκος Νίκας θα είναι στο εξής ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και διαφήμισης του συλλόγου.
Ο κ. Νίκας έχει ήδη ξεκινήσει σειρά επαφών και πρωτοβουλιών στο τμήμα μάρκετινγκ με στόχο την λειτουργία της ομάδας σε σύγχρονα πρότυπα και την ανάδειξη της δυναμικής που διαθέτει στον κόσμο ο κορυφαίος σύλλογος της πόλης μας. Το τηλ. επικοινωνίας είναι: 6937037983».