Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 10:28

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Ολα για το διπλό στο Αστρος ο Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Ολα για το διπλό στο Αστρος ο Πανθουριακός

Μετά τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Παλληξουριακό και Πάτραι, αλλά και το τρίποντο στα... χαρτιά με το Τσιλιβή, ο Πανθουριακός καλείται να πάρει την πρώτη του νίκη (εντός γηπέδου) στο 5ο όμιλο των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας παίζουν σήμερα (5 μ.μ.) στο Αστρος με τον Πανθυρεατικό στην 5η αγωνιστική του μίνι αυτού πρωταθλήματος και με διπλό θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην τρίτη κατηγορία.
Ο Πανθουριακός είναι στην 3η θέση και έχει 5 βαθμούς, με Πανηλειακό και Πάτραι να είναι στην κορυφή με 10 και να είναι “αγκαλιά” με τις δύο πρώτες θέσεις.
Η τρίτη προνομιούχος θέση όμως είναι στο... χέρι της ομάδας της Θουρίας που χρειάζεται όμως σήμερα τη νίκη στο Αστρος για να πάει με καλές προϋποθέσεις στα δύο τελευταία ματς της σεζόν (Πανηλειακός εντός, Πανγυθεατικός εκτός).
Ο προπονητής του Πανθουριακού Τάκης Σακελλαρόπουλος παρακολούθησε την Κυριακή στον Πύργο τη νίκη του Πανηλειακού επί του Πανθυρεατικού με 2-1 και έχει ιδία άποψη για τα συν και πλην των δύο ομάδων.
Αυτό που επισημαίνει πάντως ο έμπειρος τεχνικός είναι πως η νίκη στο σημερινό ματς είναι επιβεβλημένη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το ευχάριστο είναι πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής ο Σταματελόπουλος.
Ο Σαραντόπουλος δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, αλλά ίσως αγωνιστεί για ένα μικρό διάστημα.
Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασιλόπουλου που έχει υποχρεώσεις με τη σχολή του.
Διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ του Πανθυρεατικού και του Πανθουριακού ορίστηκε ο Στεριώτης (Αθηνών), με βοηθούς τους Καμπιώτη και Μαρκαντωνάτο από τον ίδιο σύνδεσμο.
Εκτός από το ματς στο Αστρος, σήμερα (5 μ.μ.) θα διεξαχθεί και το ντέρμπι κορυφής του ομίλου μεταξύ του Πάτραι και του Πανηλειακού στο γήπεδο των Προσφυγικών.
Ο Παλληξουριακός θα πάρει άνευ αγώνα το τρίποντο με το Τσιλιβή, ενώ ρεπό έχει ο Πανγυθεατικός.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 4 αγώνες)
1. Πάτραι 9-2 10
2. Πανηλειακός 6-1 10
3. Πανθουριακός 5-2 5
4. Πανγυθεατικός 1-2 3
5. Παλληξουριακός 1-2 2
6. Πανθυρεατικός 1-5 1
7. Τσιλιβή 0-12 0
* Ρεπό έχουν κάνει Πανθουριακός, Πανθυρεατικός, Παλληξουριακός.