Πέμπτη, 26 Μάιος 2022 10:22

ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: 1-3 Βήμα ανόδου για τη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Γιαννακόπουλο, Σαραντόπουλο και Οδεμισιώτη, ο Πανθουριακός νίκησε χθες στο Αστρος με 3-1 τον Πανθυρεατικό για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους νταμπλούχους Μεσσηνίας και πρώτη εντός αγωνιστικού χώρου (με το Τσιλιβή ήταν στα χαρτιά), με την οποία έφθασαν τους 8 βαθμούς στον 5ο όμιλο και παραμένουν στην τρίτη προνομιούχο θέση (ανεβαίνουν οι 3 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας).
Η ομάδα της Θουρίας απέχει μόλις 3 βαθμούς από Πάτραι και Πανηλειακό, που ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και την Κυριακή έχει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή, εφόσον νικήσει τον Πανηλειακό στο Δημοτικό Στάδιο (το Πάτραι έχει ρεπό). Μια νίκη που θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με άνοδο για τον αήττητο Πανθουριακό, που στο φινάλε των μπαράζ θα παίξει εκτός με τον Πανγυθεατικό.
Στο χθεσινό ματς, η ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 20' με σουτ του Γιαννακόπουλου, που βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς.
Στο 40' ο Σαραντόπουλος, ο οποίος έπαιξε μετά από μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού, έκανε με πλασέ το 0-2, ύστερα από ωραία προσποίηση του Τσουλάκου και κάθετη πάσα του Ζαχαρόπουλου.
Στο 72' ο Πανθυρεατικός μείωσε σε 1-2 με τον Τακλή και ξαναμπήκε στο ματς, αλλά στο 90' ο Οδεμισιώτης, που είχε μπει ως αλλαγή, με φοβερό σουτ από τα 35 μέτρα έγραψε το τελικό 1-3. Ο Πανθουριακός είχε δοκάρι στο 85' με τον Οικονομέα, όπως και οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις..
ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ: Τετόρος, Κλέοπας, Κολοστούπης, Παπούλιας, Αδάμης, Σαβούρδος, Στρέμπας, Ράλλιος (70' Tακλής), Δημάκος, Αγγελόπουλος.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Kωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Καλογερόπουλος (55' Βασιλόπουλος), Πέππας, Ζαραφέτας (65' Οικονομέας), Ζαχαρόπουλος, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος, Κουρούπης (80' Πδεμισιώτης).

 

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ - 5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(5η αγωνιστική)
Πάτραι - Πανηλειακός 0-0
Πανθυρεατικός - Πανθουριακός 1-3
Παλληξουριακός - Τσιλιβή 3-0 (α.α)
Ρεπό: Πανγυθεατικός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 5 αγώνες)
1. Πάτραι 9-2 11
-. Πανηλειακός 6-1 11
3. Πανθουριακός 8-3 8
4. Παλληξουριακός 4-2 5
5. Πανγυθεατικός 1-2 3
6. Πανθυρεατικός 2-8 1
7. Τσιλιβή 0-15 0
* Ρεπό έχουν κάνει Πανθουριακός, Πανθυρεατικός, Παλληξουριακός, Πανγυθεατικός.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 29/5)
Πανθυρεατικός - Παλληξουριακός
Πανθουριακός - Πανηλειακός
Πανγυθεατικός - Τσιλιβή
Ρεπό: Πάτραι