Τρίτη, 31 Μάιος 2022 10:19

Ενσταση καταθέτει σήμερα ο Πανηλειακός κατά Πανθουριακού

Γράφτηκε από τον

Ο Πανθουριακός νίκησε την Κυριακή με 2-1 τον Πανηλειακό για την 6η αγωνιστική στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ εθνική, αλλά το ματς δεν... τελείωσε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαγεωργόπουλου από την Αργολίδα.

Η συνέχεια θα δοθεί πλέον στις δικαστικές αίθουσες, καθώς σήμερα το πρωί η ομάδα του Πύργου θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν άδεια τέλεσης της αναμέτρησης στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Πρόκειται για έγγραφο, που εκδίδεται από την Περιφέρεια, στην οποία ήδη έχουν απευθυνθεί οι άνθρωποι του Πανηλειακού, ζητώντας το επίσημο έγγραφο. Διότι όπως λένε αυτό που κατατέθηκε προχθές με μεγάλη καθυστέρηση στον διαιτητή, έχει υποστεί αλλοιώσεις και δεν ανταποκρίνεται σε επίσημο έγγραφο.
Ως εκ τούτου, ο Πανηλειακός θέλει να πάρει το ματς στα χαρτιά και μένει να φανεί σήμερα σε ποια άρθρα θα βασιστεί, προκειμένου να κερδίσει την ένσταση που θα ισοδυναμεί με άνοδο στη Γ’ εθνική και παραμονή στο τοπικό για τον Πανθουριακό. Διότι, μετά την προχθεσινή ήττα κινδυνεύει να μείνει εκτός της πρώτης τριάδας του ομίλου και οι οργανωμένοι οπαδοί ζήτησαν με ανακοίνωσή τους, να προχωρήσει σε ένσταση!

"Δεν ασχολούμαστε", λέει ο Αγ. Χριστόπουλος

Στον Πανθουριακό δεν θέλησαν να σχολιάσουν τις κινήσεις των αντιπάλων τους. Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος σε ερώτηση της “Ε’ είπε ότι: “Δεν ασχολούμαστε. Είναι θέμα του Πανηλειακού και ας το λύσει αυτός”. Ο πρόεδρος των νταμπλούχων Μεσσηνίας πρόσθεσε με νόημα ότι: “Εμείς κερδίζουμε τα ματς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλο και αν δεν είχαμε ελλείψεις, θα είχαμε 15 βαθμούς. Πιστεύω ότι κάναμε την Κυριακή περήφανους τους Καλαματιανούς”.