Τρίτη, 31 Μάιος 2022 20:01

Κατέθεσε ένσταση ο Πανηλειακός κατά Πανθουριακού - Τι ισχυρίζεται

Γράφτηκε από τον

Οπως αναμενόταν ο Πανηλειακός κατέθεσε σήμερα ένσταση κατά του Πανθουριακού, περί αντικανονικής διεξαγωγής του κυριακάτικου αγώνα, βασιζόμενος στο άρθρο 23 του ΚΑΠ.

Η ομάδα της Ηλείας ισχυρίζεται πως το έγγραφο που προσκόμισε καθυστερημένα η διοίκηση του Πανθουριακού δεν είναι έγκυρο και ζητεί να πάρει το ματς στα χαρτιά (3-0) και παράλληλα να τιμωρηθεί η ομάδα της Θουρίας.
Ο Πανηλειακός, που εκπροσωπείται από τον νομικό Χάρη Γρηγορίου, ισχυρίζεται πως το έγγραφο που προσκομίστηκε αφορά τον αγώνα για τα πλέι οφ της Α’ τοπικής Μεσσηνίας Πανθουριακός – Κυπαρισσία που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Μικρομάνης στις 16 Απριλίου! Και πως το συγκεκριμένο έγγραφο αλλοιώθηκε, με συνέπεια να ξεγελάσει τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παπαγεωργόπουλο.
Ουσιαστικά ο Πανηλειακός μιλά για πλαστογραφία εγγράφου, κάτι που αν αποδειχθεί θα επιφέρει μεγαλύτερη τιμωρία στους πρωταθλητές Μεσσηνίας.
Στο πλευρό του Πανηλειακού είναι και ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση και μιλά για δικαίωση στα δικαστήρια των πρωταθλητών Ηλείας.