Πέμπτη, 02 Ιούνιος 2022 10:25

Στις 9 Ιουνίου η εκδίκαση της ένστασης του Πανηλειακού

Γράφτηκε από τον

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου θα εκδικαστεί η ένσταση του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού για το μεταξύ τους παιχνίδι στις 29 Μαΐου, που ανέδειξε νικήτρια την ομάδα της Μεσσηνίας με σκορ 2-1.

Κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ θα γίνει γνωστή μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική! Διότι οι πληροφορίες ανέφεραν χθες ότι η Ομοσπονδία θα ορίσει διαιτητές για την 7η και τελευταία αγωνιστική στον 5ο όμιλο, που είναι προγραμματισμένη γι’ αυτή την Κυριακή.

Ο Πανθουριακός φιλοξενείται από τον Πανγυθεατικό, ενώ ο Παλληξουριακός θα υποδεχτεί το Πάτραι. Ο Πανθυρεατικός θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο με το Τσιλιβή και ο Πανηλειακός έχει ρεπό.
Πάτραι, Πανθουριακός και Πανηλειακός έχουν από 11 βαθμούς και ακολουθεί με 8 ο Παλληξουριακός. Ως εκ τούτου, ο Πανηλειακός κινδυνεύει να μείνει εκτός της πρώτης τριάδας που οδηγεί στη Γ’ εθνική. Γι’ αυτό και την Τρίτη κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, υποστηρίζοντας ότι ο Πανθουριακός δεν είχε άδεια τέλεσης αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και ότι το έγγραφο που κατέθεσε καθυστερημένα δεν είναι έγκυρο και ζητεί να πάρει το ματς στα χαρτιά με 3-0 , αλλά και την τιμωρία του Πανθουριακού.