Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2022 18:50

Σε ανοικτή γραμμή με Φετφατζίδη ο Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Γιάννη Φετφατζίδη για τον επαναπατρισμό του έπειτα από δύο χρόνια στο Κατάρ.

Εκτός από τον δημιουργικό χαφ και τον αριστεροπόδαρο στόπερ, ο Παναθηναϊκός ψάχνεται εδώ και καιρό στην αγορά (και) για την απόκτηση του ενός εκ των (συνολικά) δύο εξτρέμ που θα εντάξει στο δυναμικό του το εφετινό καλοκαίρι και οι πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν πως το "τριφύλλι" βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος φεύγει απ’ την Αλ Κχορ του Κατάρ.

Ο 31χρονος διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός απασχόλησε τους "πράσινους" άλλες δύο φορές τα τελευταία χρόνια, τα καλοκαίρια του 2019 και του 2020, αλλά για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά το ενδιαφέρον τους δεν έφτασε μέχρι τέλους.

Τούτη τη φορά, με το "πράσινο φως" από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του Δραμινού winger, ο οποίος κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος. Κι αυτό διότι αν και είχε συμβόλαιο έως τον Ιούλιο του 2023 με την Αλ Κχορ, ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αποδέσμευσής του μετά τον υποβιβασμό της αραβικής ομάδας στη Β' Κατηγορία.

Γενικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αλλά κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναζητούν στην αγορά (και) Έλληνες ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενδυναμώσουν το ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήρια και στην ομάδα (υπ’ αυτό το πρίσμα έγινε και η μεταγραφή του μισού Ρώσου-μισού Έλληνα, αλλά "ελληνοθρεμένου" ποδοσφαιρικά Γιούρι Λοντίγκιν) και θεωρούν πως ο Φετφατζίδης έχει ένα πολύ ενδιαφέρον "πακέτο" που καλύπτει τα περισσότερα απ’ τα "κουτάκια" για τη θέση του εξτρέμ.

Την τελευταία διετία ο 31χρονος άσος, μέτρησε το πρωτάθλημα του Κατάρ 43 επίσημα ματς, με απολογισμό 12 γκολ και 4 ασίστ και για την απόκτησή του έχει δώσει ήδη το "ΟΚ" ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αφενός έχει σε εκτίμηση τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, ξεχωρίζοντάς τον εξαρχής στη λίστα των υποψηφίων εξτρέμ κι αφετέρου θεωρεί πως καλύπτει αρκετά απ’ τα στοιχεία που θέλει στους εξτρέμ πίσω απ’ τους Αϊτόρ και Παλάσιος.

Οι επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον παίκτη συνεχίζονται και στην παρούσα φάση συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο επαναπατρισμού του για το "τριφύλλι" έπειτα από δύο χρόνια