Τρίτη, 14 Ιούνιος 2022 18:15

Ανανέωσε στον ΟΦΗ ο Βούρος!

Γράφτηκε από τον
Ανανέωσε στον ΟΦΗ ο Βούρος!

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα συνεχίσει να φοράει ο Πραξιτέλης Βούρος. Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού ως το 2024.

Παίκτης του ΟΦΗ θα παραμείνει ο Πραξιτέλης Βούρος! Παρόλο που είχε προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες (η μια μάλιστα ανώτερη απ’ αυτή των Κρητικών) ο Έλληνας στόπερ ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2024.
Ο 27χρονος αμυντικός πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην ομάδα μετά και τις αυξημένες επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα με τον Μηνά Λυσάνδρου, ενώ καθοριστικό ρόλο σε αυτή έπαιξε και η μεγάλη αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με χαρά ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, Πραξιτέλη Βούρου, ως το καλοκαίρι του 2024!
Ο ηγέτης της ασπρόμαυρης άμυνας, ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με βάση τις ψήφους των φιλάθλων και αρχηγός της ομάδας μας στους περισσότερους αγώνες της σεζόν που ολοκληρώθηκε, θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου για δύο ακόμα χρόνια!
Την αγωνιστική σεζόν 2021-22 ο Βούρος σταμάτησε το… κοντέρ των συμμετοχών με τη φανέλα του ΟΦΗ στον αριθμό 33 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ για πρώτη φορά στην καριέρα του χρίστηκε σκόρερ και μάλιστα τρεις φορές!
Συνολικά την προηγούμενη διετία έπαιξε 55 φορές με την ασπρόμαυρη φανέλα και πλέον βάζει πλώρη για τις 100 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας!
“Πράξι”, έχουμε κοινούς στόχους, κοινά όνειρα και μαζί θα τα κάνουμε πραγματικότητα»!

Πηγή: www.sport-fm.gr