Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2022 11:00

Ημέρα κρίσης για Πανθουριακό

Γράφτηκε από τον

Η μέρα της κρίσης έφθασε για τον Πανθουριακό, καθώς σήμερα στις 4 μ.μ. θα εκδικαστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η ένσταση του Πανηλειακού κατά της μεσσηνιακής ομάδας για το μεταξύ τους παιχνίδι στις 29 Μαΐου.

Οι Πυργιώτες υποστηρίζουν ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν άδεια τέλεσης του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Θυμίζουμε, ότι την περασμένη εβδομάδα ο νομικός εκπρόσωπος του Πανθουριακού Αργύρης Λίβας ζήτησε και πήρε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης, την οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον και ο Πανγυθεατικός.
Η ομάδα της Λακωνίας ευελπιστεί σε δικαίωση του Πανηλειακού, προκειμένου να πάρει την 3η προνομιούχο θέση στον 5ο όμιλο των μπαράζ και το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική. Ο Πανηλειακός έχει εξασφαλίσει την άνοδο, όπως και το Πάτραι και στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί η τρίτη ομάδα.
Ο Πανθουριακός κέρδισε τη δεύτερη θέση εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά αν χάσει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς της νίκης στο ματς με τον Πανηλειακό, θα υποχωρήσει στην 4η θέση και θα παίζει και τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική.
Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αγωνία, αλλά πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα παίξει στις εθνικές κατηγορίες.