Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2022 19:38

Συνεχίζεται το... σίριαλ με την ένσταση του Πανηλειακού

Γράφτηκε από τον

 

Από αναβολή σε… αναβολή και από Πέμπτη σε Πέμπτη. Σε σίριαλ εξελίσσεται το θέμα της ένστασης του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού, καθώς αναβλήθηκε σήμερα για δεύτερη φορά η εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω ασθένειας του νομικού εκπροσώπου της μεσσηνιακής ομάδας Αργύρη Λίβα.


Το νέο ραντεβού στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, δόθηκε για τις 26 Ιουνίου και εκτιμάται ότι θα είναι και το τελευταίο.
Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν πάντως  εκ μέρους του Πανθουριακού ο Γιάννης Φαββατάς και η Ευαγγελία Λιάππα., ενώ τον Πανγυθεατικό, που ελπίζει πλέον σε άνοδο, εκπροσωπεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης.
Η ομάδα της Λακωνίας θα πάρει το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική, εφόσον κερδίσει την ένσταση ο Πανηλειακός, που έχει εξασφαλίσει την άνοδο, όπως και το Πάτραι από τον 5ο όμιλο των μπαράζ. Ο Πανθουριακός κέρδισε εντός γηπέδου τη δεύτερη θέση, αλλά αν χάσει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς στο ματς με τον Πανηλειακό, θα υποχωρήσει τέταρτος και θα παραμείνει στην Α’ τοπική. Θυμίζουμε, ότι ο Πανηλειακός έχει καταθέσει ένσταση υποστηρίζοντας ότι στο ματς με τη Θουρία στις 29 Μαΐου, οι γηπεδούχοι δεν είχαν άδεια τέλεσης του αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.