Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2022 14:05

Παρελθόν ο Μπλέτσας από την Θύελλα Χαρακοπιού

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν από τον πάγκο της Θύελλας Χαρακοπιού αποτελεί ο Βασίλης Μπλέτσας μετά από δύο χρόνια.

Ο Γιαννιώτης τεχνικός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα του Χαρακοπιού για επαγγελματικούς λόγους και αναφέρει πως θα απέχει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.
Η δήλωση του έχει ως εξής:
“Από τον προσωπικό μου λογαριασμό θα ήθελα να ανακοινώσω την λύση της συνεργασίας μου με την ομάδα της Θύελλας Χαρακοπιού. Ο λόγος είναι καθαρά επαγγελματικός. Οι νέες μου επαγγελματικές δραστηριότητες δεν μου αφήνουν το χρόνο που χρειάζεται για να αφοσιωθώ όπως θέλω εγώ στις ποδοσφαιρικές μου υποχρεώσεις. Γι’ αυτό αποφάσισα να απέχω από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες της ομάδας.
Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους. Την διοίκηση που ήταν άψογη απέναντι μου και φυσικά τον κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά η ομάδα να αγωνίζεται στην Α’ τοπική γιατί θα έχω και εγώ μερίδιο στην επιτυχία. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην ομάδα- οικογένεια της Θύελλας!!!”.
Τη φετινή σεζόν η Θύελλα Χαρακοπιού με τον Βασίλη Μπλέτσα στον πάγκο της είχε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, τερματίζοντας στην 5η θέση με 35 βαθμούς.