Τρίτη, 28 Ιούνιος 2022 12:21

Αρχές Αυγούστου τα τεστ των διαιτητών ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι αγωνιστικές δοκιμασίες για διαιτητές και βοηθούς διαιτητές 1ης, 2ης και 3ης κατηγορίας, όπως έκανε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες η ΚΕΔ της ΕΠΟ.

Σε ότι αφορά τους αξιολογημένους διαιτητές της ΕΠΣ Μεσσηνίας θα λάβουν μέρος στα τεστ που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την Παρασκευή 5 Αυγούστου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα. Συγκεκριμένα δικαίωμα συμμετοχής στην αγωνιστικές δοκιμασίες έχουν οι Σοφία Αθανασοπούλου, Αποστόλης Καυκάς, Παναγιώτης Κομπιλίρης, Ηλίας Ρέκκας, Δημήτρης Κουρτέσης, Νίκος Γκούμας, Χρήστος Καραμπέτσος, Μάριος Καρβούνης, Ηλίας Μπουρίκας, Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας και Παναγιώτης Νικολόπουλος.
Η σχετική ανακοίνωση για τη διεξαγωγή των τεστ είναι η ακόλουθη:
“Από την ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. ανακοινώνονται οι αγωνιστικές δοκιμασίες (FIFA Tests) των αξιωματούχων διαιτησίας των κατηγοριών Α’, Β’ και Γ’ ως κάτωθι:

1. Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» / 3.8.2022
Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Θράκης, Ξάνθης, Χαλκιδικής, Σερρών, Μακεδονίας και Κιλκίς.

2. Δημοτικό Στάδιο Νάουσας / 4.8.2022
Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Ημαθίας, Πέλλας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Ηπείρου, Κοζάνης, Φλώρινας, Γρεβενών, Καστοριάς, Πιερίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Θεσσαλίας κα Τρικάλων.

3. Παμπελοποννησιακό Στάδιο (Πάτρα) / 5.8.2022
Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Άρτας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Ζακύνθου, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

4. Παγκρήτιο Στάδιο (Ηράκλειο) / 8.8.2022
Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.30 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων και Δωδεκανήσου.

5. Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου / 10.8.2022
Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ευβοίας, Πειραιά, Φωκίδας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Κυκλάδων, Χίου, Λέσβου, Σάμου και Ευρυτανίας.