Δευτέρα, 27 Ιούνιος 2022 19:24

Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια της OPAP Arena αν δεν υπάρξει απρόοπτο»

Γράφτηκε από τον
Ανδριόπουλος: «Τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια της OPAP Arena αν δεν υπάρξει απρόοπτο»

Ο project manager της OPAP Arena, Δημήτρης Ανδριόπουλος δήλωσε αισιόδοξος ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα ανοίξει τις πύλες του τον Σεπτέμβριο.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στην OPAP Arena και υπάρχει αισιοδοξία ότι τον Σεπτέμβριο η ΑΕΚ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο νέο της γήπεδο. Αυτό εξέφρασε με δηλώσεις του και ο project manager του γηπέδου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση της Dimand.

«Νομίζω ότι οι εργασίες έχουν φτάσει πλέον σε ένα σημείο που έχουν εξαιρετικά καλή πορεία. Για να είναι το γήπεδο έτοιμο να πάρει άδεια λειτουργίας, θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί όλες οι προϋποθέσεις. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων λοιπόν δουλεύει καθημερινά γι' αυτά που ζητάει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να πάρει άδεια λειτουργίας το γήπεδο και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια», ανέφερε αρχικά.

«Όλα τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί. Πλέον είναι θέματα τεχνικά που πρέπει να λυθούν ή θέματα υλικών. Αν δεν έχουμε κάποια απρόοπτα, τότε η πορεία των εξελίξεων είναι να πάρει άδεια λειτουργίας η Αγιά Σοφιά και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια», υπογράμμισε ακόμα ο κ. Ανδριόπουλος.

Πηγή: gazzetta.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ