Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2022 18:56

ΕΡΑΝΗ: Θλίψη για το θάνατο του Γιώργου Λυμπερόπουλου

Γράφτηκε από τον

Θλίψη στα Φιλιατρά και στην Εράνη, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λυμπερόπουλος (στη φωτό αριστερά σε εκδήλωση σε τουρνουά ακαδημιών).

Ενας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και χαρακτηριζόταν για το ήθος του. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί αύριο Παρασκευή στις 10.30 το πρωί από τον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Φιλιατρών.
Η ανακοίνωση της Εράνης για την απώλεια του Γιώργου Λυμπερόπουλου, πατέρα του παλαίμαχου τερματοφύλακα της Καλαμάτας και της ΑΕΚ Σωτήρη Λυμπερόπουλου, αναφέρει: “Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε με πολύ πόνο και θλίψη την απώλεια του εν ενέργεια προέδρου μας Λυμπερόπουλου Γεωργίου. Ο πρόεδρος πάντα δυνατός έβγαινε νικητής τόσο στην προσωπική του ζωή, όσο και στις επάλξεις του συλλόγου. Δυστυχώς όμως έχασε την πιο σημαντική μάχη αρκετά νωρίς.
Ένας από τους μακροβιότερους προέδρους στην ιστορία μας και από τους μαχητές της ανάπτυξης του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Πάντα με ήθος και αξίες. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και την αμέριστη συμπαράσταση μας. Πρόεδρε μπήκες στο πάνθεον της ιστορίας μας και θα είσαι πάντα στο μυαλό και στις καρδιές μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει”.