Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 20:12

Ο Μάρκου πρόεδρος στον Α.Ο. Φυτειάς

Γράφτηκε από τον
Ο Μάρκου πρόεδρος στον Α.Ο. Φυτειάς

 

Με τον Διαμαντή Μάρκου στη θέση του προέδρου επιστρέφει μετά από δύο χρόνια αναστολής στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Μεσσηνίας, ο Α.Ο. Φυτειάς.

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή διοίκησης και την Παρασκευή έγινε το πρώτο συμβούλιο, εκεί όπου συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση, που αποτελείται από 8 μέλη.
Το νέο διοικητικό σχήμα έχει ως εξής: Διαμαντής Μάρκου πρόεδρος, Παναγιώτης Ξυπόλυτος, α’ αντιπρόεδρος, Αλέξης Ξεροβάσιλας β’ αντιπρόεδρος, Σταύρος Μάρκου γενικός γραμματέας, Βασίλης Καμαρινόπουλος ταμίας, Γιάννης Φουνικάκος γενικός αρχηγός, Γιώργος Κατσαφάδος εκπρόσωπος στην ΕΠΣΜ, Γιώργος Τζωρτζάκος έφορος υλικού.
Την Εξελεκτική Επιτροπή αποτελούν οι Χαράλαμπος Λαζαρακόπουλος, Σοφοκλής Μάρκου και Αντώνης Κυριακόπουλος.
Μετά τη συγκρότηση σε σώμα η νέα διοίκηση ασχολήθηκε με θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι και περισσότερο στο κτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Το ξεκίνημα έγινε με την παραμονή στον πάγκο του Στράτου Μάρκου. Από εκεί και μετά διοίκηση και προπονητής έχουν ξεκινήσει τις κινήσεις για τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.
Θυμίζουμε ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.