Τετάρτη, 06 Ιούλιος 2022 20:02

Χάνει την άνοδο στη Γ’ εθνική ο Πανθουριακός!

Γράφτηκε από τον
Χάνει την άνοδο στη Γ’ εθνική ο Πανθουριακός!

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Πανθουριακό, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την ένσταση του Πανηλειακού κατά της μεσσηνιακής ομάδας για το μεταξύ τους παιχνίδι στις 29 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Θυμίζουμε ότι στο εν λόγω ματς, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1, αλλά οι Πυργιώτες κατέθεσαν ένσταση υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε άδεια τέλεσης του αγώνα.

Ετσι ο Πανθουριακός χάνει στα χαρτιά τον αγώνα με 3-0, ενώ του αφαιρούνται και τρεις βαθμοί, με συνέπεια να χάνει και το τελευταίο εισιτήριο για τη Γ’ εθνική από τον 5ο όμιλο των μπαράζ, το οποίο παίρνει ο Πανγυθεατικός! Ο Πανηλειακός είχε ήδη εξασφαλίσει την άνοδο, όπως και το Πάτραι και η ομάδα της Λακωνίας έκανε πρόσθετη παρέμβαση, με το νομικό της εκπρόσωπο Βασίλη Γκαγκάτση και εδώ και λίγη ώρα πανηγυρίζει. Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση ώστε να ανατραπεί η απόφαση, που στερεί την ιστορική άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Ο Πανθουριακός κινδυνεύει ωστόσο και με μεγαλύτερη τιμωρία, μιας και η Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα διαβιβάσει την απόφαση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!
“Διαβιβάζει την παρούσα απόφαση και αντίγραφα της δικογραφίας στον Υπεύθυνο άσκησης δίωξης για την τέλεση πειθαρχικών αδικημάτων που αφορούν το ποδόσφαιρο, για δικές του ενέργειες”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση στην οποία σημειώνεται ακόμη ότι ο Πανθουριακός θα τιμωρηθεί και με πρόστιμο 600 ευρώ.