Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 12:10

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσαν οι “Ταύροι”

Γράφτηκε από τον

Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η Σπερχογεία, που έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.

Οι “Ταύροι” προχώρησαν σε πέντε μεταγραφές και η ενίσχυση θα έχει και συνέχεια, μιας και στόχος είναι να βρεθεί η ιστορική ομάδα στα γνωστά της στάνταρ τη νέα περίοδο, αφήνοντας πίσω μια άσχημη αγωνιστική χρονιά. Ετσι η διοίκηση έκανε γνωστή τη συμφωνία αρχικά με πέντε ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον αμυντικό Βαγγέλη Σεφεράσι, που πέρυσι έπαιξε σε Απόλλωνα Πεταλιδίου και Βλαχόπουλο, τον τερματοφύλακα Γιώργο Αργυρόπουλο (Απόλλωνας Πεταλιδίου, ΑΟ Λαιίκων), τον δεξιοπόδαρο αμυντικό Κώστα Ψυχογιάννη από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, τον αμυντικό μέσο Γρηγόρη Παπαγεωργίου από τον Εθνικό Μελιγαλά και τον μεσοεπιθετικό Ηρακλή Καραχάλιο από το Καλό Νερό που επιστρέφει στη Σπερχογεία. Ακόμη ανανέωσε ο αμυντικός Σπύρου.

Σταθόπουλος: “Αλλάζει σελίδα η ομάδα”

Ο γενικός αρχηγός Μπάμπης Σταθόπουλος (φωτό) τονίζει ότι οι “ταύροι” αλλάζουν σελίδα, προκειμένου η ομάδα να αφήσει το στίγμα της στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Γι’ αυτό και γίνονται στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις, ενώ είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και η συμφωνία με έμπειρο τεχνικό.
Πρόκειται για Καλαματιανό προπονητή που έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν στη Σπερχογεία, αλλά και σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών!