Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 10:34

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Πήρε Ζαραφέτα, ανανέωσε και ο Γκελγκέρια

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Πήρε Ζαραφέτα, ανανέωσε και ο Γκελγκέρια

Μετά το “πακέτο” ανανεώσεων, ήρθε και η πρώτη μεταγραφή για τον Α..Ο. Διαβολιτσίου που έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Ζαραφέτα (φωτό).

Ο 22χρονος μέσος πανηγύρισε με τον Πανθουριακό την κατάκτηση του νταμπλ στη Μεσσηνία και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στα πλέι οφ και στα μπαράζ, παρότι είχε σοβαρό τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Ζαραφέτας μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή.
Η ανακοίνωση του ΑΟΔ αναφέρει: “Ο Αθλητικός Όμιλος Διαβολιτσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ζαραφέτα Δημήτρη, βασικό στέλεχος της περσινής πορείας του Πανθουριακού. Δημήτρη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΔ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες !”
Η μεσσηνιακή ομάδα, προχώρησε παράλληλα και στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Ελβις Γκελγκέρια, ο οποίος καλύπτει επίσης πολλές θέσεις.
“ Κάτοικος Διαβολιτσίου παραμένει και φέτος o Έλβις Γκελγκέρια. Έλβις καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο. Διαβολιτσίου που θα λάβει για μία ακόμα φορά μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.0 23χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο ένατος παίκτης που ανανεώνει τη συνεργασία του. Είχαν προηγηθεί οι Φώτης Μπαλόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Βαγγέλης Καπατσώρης, Βασίλης Θώδης, Γιώργος Μουλιάτος, Γουέσλει και Σωκράτης Τσουκαλάς.
Π.Φ.