Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 11:17

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανανέωσε και ο Βέλλης

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανανέωσε και ο Βέλλης

 

Παίκτης του Διαβολιτσίου θα είναι και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Βέλλης που συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του ΑΟΔ.

Ετσι ο αριστεροπόδαρος μπακ χαφ έγινε ο δέκατος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει από το περσινό ρόστερ.
Πριν τον Βέλλη είχε ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Φώτης Μπαλόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Γιώργος Μουλιάτος, Γουέσλει, Τάσος Καντούτσης, Βαγγέλης Καπατσώρης, Βασίλης Θώδης, Σωκράτης Τσουκαλάς και Ελβις Γκελκέρια.
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Γιώργος Βέλλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Α.Ο.Διαβολιτσίου.
Γιώργο σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες”, αναφέρει η ανακοίνωση της μεσσηνιακής ομάδας που θα εκπροσωπήσει και τη νέα σεζόν το νομό μας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Ο Γιώργος Βέλλης εκτός από το Διαβολίτσι έχει αγωνιστεί και σε άλλες μεσσηνιακές ομάδες (Εράνη, Τέλλος Αγρας, Πάμισος, Μιλτιάδης, Αναγέννηση Παραλίας).
Να θυμίσουμε πως το Διαβολίτσι έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής μία μεταγραφή, μιας και απέκτησε τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Ζαραφέτα από τον Πανθουριακό. Η μεταγραφική ενίσχυση φυσικά θα έχει και συνέχεια, με τους διοικούντες να βρίσκονται σε επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ τα προσεχή εικοσιτετράωρα θα γίνει γνωστός και ο προπονητής που θα οδηγήσει τον ΑΟΔ στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.